Joska napísal:
Obávám se, že my jsme " tak trochu jiná země "..:( . Jinak tento plán, resp. chování Německa či Francie se mi též líbí. Ke konci roku jsem o tomto diskutoval a to u článku o nepopulárních poplatcích za přihlašování "neekologických" vozidel (kdy zejména částku ve výši 10.000,-Kč stále považuji za výplod chorého politického mozku). Někteří diskutující psali o možném příspěvku na nová vozidla jako o hlouposti, tak doufám, že si nyní článek o našich "hloupých" západních sousedech alespoň přečtou...:)
Hmmm. A já bych chtěl příspěvek na nové boty, protože průměrné stáří mých tenisek činí 12,5 roku, takže neodpovídají současným normám a trochu i smrdí, jsou ale velice pohodlné, nicméně trendům se člověk nemůže stavět. Dále bych potřeboval novou sekačku na trávu, protože ta moje benzínová již zcela určitě nespľnuje ani normu EURO 3. Když tak nad tím přemýšlím i moje matrace, na které spím již osmý rok, by měla být taktéž vyměněna a měl bych dostat příspěvek na její výměnu. Dále bych určitě souhlasil, aby bylo zcela jasně určeno, kdo by měl dostat víc peněz z rozpočtu na auto, protože se mi nelíbí, že soused si každý rok kupuje nové auto, jak ho znám, určitě si nakrad. Vůbec by se mělo přehodnotit, že lidi kteří jsou v práci víc jak 10 hodin, by měli mít nižží mzdu, nebo vyšší danění, protože to stejně nestíhají utratit a peníze se jim zbytečně hromadějí a pak zneužívaj takový ty vyděračský fondy a akcie a furt něco investujou, já bych to zatrh, protože beztak je to nakradený a to už jsem za to mohl mít úplně novou dáčii, takhle mě nezbyde ani na padesát piv za tejden..... Chcete to opravdu?