0
späť

diskuze k tématu: Na autě z ciziny ušetříte přes dvě stě tisíc

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.07.2007 01:15, velikajzné rozdíly
Bmw 335i coupé v americe 41.500 Usd a u nás 1.280.000,-kč, rozdíl nějakých 400.000 kč, to je síla.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.07.2007 01:16, amerika zas a znova objevena
No jistě, to všichni víme a proto to podporuju!!!!!!!!!!!!!!!! Nové auta jsou někdy fakt levnější a ojetiny levnější+kvalitnější+hlavně ty co tu nejsou. Takže vozte, vozte a dovážejte. Je to jednoduché dokud člověk není úplný výmaz tak to zvládne kde kdo. Už se těším až tu pár tuzemských dealerů/překupníků/bazaristů chytne nerva vynadá mi jak nedávno
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.07.2007 08:25, RE: velikajzné rozdíly
anonym napísal:
Bmw 335i coupé v americe 41.500 Usd a u nás 1.280.000,-kč, rozdíl nějakých 400.000 kč, to je síla.
no jo v US jsou auta za půlku, ale to je známej fakt, např. 3 roky starej touareg se dá koupit za 500 tis. a tady za mega.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.07.2007 08:47, RE: amerika zas a znova objevena
Ráďa napísal:
No jistě, to všichni víme a proto to podporuju!!!!!!!!!!!!!!!! Nové auta jsou někdy fakt levnější a ojetiny levnější+kvalitnější+hlavně ty co tu nejsou. Takže vozte, vozte a dovážejte. Je to jednoduché dokud člověk není úplný výmaz tak to zvládne kde kdo. Už se těším až tu pár tuzemských dealerů/překupníků/bazaristů chytne nerva vynadá mi jak nedávno
No ono nic není tak černobílé. Zkuste si třeba dovézt KIA CEED ze zahraničí. Pokud máte peníze na vyhazování, proč ne, že ?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.07.2007 09:51, RE: velikajzné rozdíly
anonym napísal:
no jo v US jsou auta za půlku, ale to je známej fakt, např. 3 roky starej touareg se dá koupit za 500 tis. a tady za mega.
Vážení, taky si uvědomte, že málo které americké auto v Evropě bez problémů přihlásíte. Spousta jednotlivostí neodpovídá evropským normám a specifikacím. Jen namátkou: slabé brzdy, světla (v americe neznají asymetrické světlomety) atd. Tyto a jiné odlišnosti se bohužel vyskytují i na evropských vozech, oficiálně dodávaných pro americký trh!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.07.2007 15:10, RE: velikajzné rozdíly
anonym napísal:
Vážení, taky si uvědomte, že málo které americké auto v Evropě bez problémů přihlásíte. Spousta jednotlivostí neodpovídá evropským normám a specifikacím. Jen namátkou: slabé brzdy, světla (v americe neznají asymetrické světlomety) atd. Tyto a jiné odlišnosti se bohužel vyskytují i na evropských vozech, oficiálně dodávaných pro americký trh!
To chcete říct že BMW dá do auta které jde do ameriky schválně slabé brzdy?to je nesmysl-vyměním světla na žluté blinkry a je to.kamoš si dovezl pontiac a dělal jenom toto.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 20.07.2007 18:41, RE: velikajzné rozdíly
anonym napísal:
To chcete říct že BMW dá do auta které jde do ameriky schválně slabé brzdy?to je nesmysl-vyměním světla na žluté blinkry a je to.kamoš si dovezl pontiac a dělal jenom toto.
no nesmysl to není, ty auto jsou většinou dost odlišná v USA proti evropským modelům....To že to tam je za pulku to ví každý..Jinak ojeté auto v německu není nijak levnější než tady ale má řádně vyplněnou servisku, je tam větší výběr a s lepší výbavou a nejsou takoví zmetci jako naši bazáristi....P.S: neznáte nějaký odkaz na on-line bazar v německu co třeba ještě neznám :))) Libor
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.07.2007 08:40, RE: velikajzné rozdíly
anonym napísal:
no nesmysl to není, ty auto jsou většinou dost odlišná v USA proti evropským modelům....To že to tam je za pulku to ví každý..Jinak ojeté auto v německu není nijak levnější než tady ale má řádně vyplněnou servisku, je tam větší výběr a s lepší výbavou a nejsou takoví zmetci jako naši bazáristi....P.S: neznáte nějaký odkaz na on-line bazar v německu co třeba ještě neznám :))) Libor
tady máš odkaz na nejlepčí bazar na světě ty moulo: www.aaaauto.cz, tady nakupuje i Jágr a Bartošová ty vole.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 21.07.2007 16:27, RE: velikajzné rozdíly
anonym napísal:
tady máš odkaz na nejlepčí bazar na světě ty moulo: www.aaaauto.cz, tady nakupuje i Jágr a Bartošová ty vole.
můžeš mi říct proč mi říkáš moulo a vole??? My se známe nebo co? Cos dokázal? Já jsem se slušně zeptal jestli nezná tady dobrej odkaz na bazar nebo aukci ikdyž jsem pochyboval jestli to tu vyjde aby to nebyla reklama.......Takže chlapče jdi si chatovat někam mezi 15letý kluky :)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 22.07.2007 02:01, dph??
ahoj,zajimalo by me, jak je to s tim dphackem. To se u vsech nabizenych vozu na strankach nemeckych bazaru musi napocitat jeste ceska DPH? Vzdyt takhle to je jenom v pripadech, kdy je tam napr. "nur für export" atp.. pak se jedna o auta na vyvoz vetsinou mimo evropske trhy, prip. se pocita s tim, ze exporter(resp. importer do cech) je platce dph ne?
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 22.07.2007 13:11, RE: dph??
anonym napísal:
ahoj,zajimalo by me, jak je to s tim dphackem. To se u vsech nabizenych vozu na strankach nemeckych bazaru musi napocitat jeste ceska DPH? Vzdyt takhle to je jenom v pripadech, kdy je tam napr. "nur für export" atp.. pak se jedna o auta na vyvoz vetsinou mimo evropske trhy, prip. se pocita s tim, ze exporter(resp. importer do cech) je platce dph ne?
já vím jen, že pokud je auto starší víc jak pul roku nebo má najeto nějaký počet km tak by v rámci EU neměl platit clo a DPH tady...Nevím jak to ale přesně je...Jinak vím, že když kupuješ jakoukoliv jec v eu a tady platíš dph tak mužeš požádat o vrácení daně v té zemi kde jsi to kupoval což je výhodné, protože tam je většinou DPH větší než u nás....Libor
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 22.07.2007 15:07, RE: velikajzné rozdíly, cruise
anonym napísal:
můžeš mi říct proč mi říkáš moulo a vole??? My se známe nebo co? Cos dokázal? Já jsem se slušně zeptal jestli nezná tady dobrej odkaz na bazar nebo aukci ikdyž jsem pochyboval jestli to tu vyjde aby to nebyla reklama.......Takže chlapče jdi si chatovat někam mezi 15letý kluky :)
Promin, já jsem vůl a moula, to jsem myslel na sebe.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 06.08.2007 07:46, RE: velikajzné rozdíly, cruise
anonym napísal:
Promin, já jsem vůl a moula, to jsem myslel na sebe.
Ahoj, máte někdo vlastní zkušenosti s dovozem ojetého auta z Německa? Jak to probíhá, co vše je třeba vyřídit a na kolik tam vyjde např. Škoda Octavia, která se tady prodává kolem 200 tis.Kč? Je možné si vybrat auto přes internet - neznáte nějaké intern. adresy a pak si pro něj jet? Děkuji. Budu ráda, když sem dáte nějaké Vaše postřehy.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.