wendys napísal:
Taky se mi moc líbí,mám také rád vozy ze Stuttgartu jako Ty a koukám,že se Ti líbí i Panamera.Je fakt dobrá.Miluji její zvuk.
Wendys: Jo Stuttgart je nej. Sám jeden mám, byť youngtimer. Zacvakneš za sebou ty tlusté dveře, rozvalíš se v kůžičce, tvé smysly pohladí vzdálené ševelení motoru, dáš si déčko a už se jen kocháš krajinou skrz svou dlouhou kapotu. Okolní hemžení a přiskoky všemi směry za stálého chrochtání a kvičení a nevím čeho všeho ještě pozoruješ nezůčastněně. Jak by bylo v kině a ty na gauči doma. Když to musí být, lehce přišlápneš . A cítíš zcela plynulý zátah až do omezovače. Zda jedeš 50 / 150 / 250 v autě téměř nerozeznáš. Byť pak se všecko hrozně rychle přibližuje a musíš si nechávat velký prostor před sebou. Stuttgart prostě umí. To je auto ze kterého po 16 hod vylezeš a první co bude je tvůj dotaz, a kdy jedem zpátky
.... Toto SLSko už jsem viděl aj naživo, byť bílé (ta červená bude lepší, první medvěd co může být červený). Je dost agresivní, abnormálně nízké a dost široké. Kapota zabírá snad 50% auta. Do interiéru se leze dost nízko a je dost obtažený. Sedí se dost takový ten "lambo styl" tj nízký sedák a natažené nohy, ale to k sporťáku už patří. Ale pořád se dá. Materiály celkem v poho. (byť éra kdy se na interiérech nešetřilo ala Arnage už překonaná nikdy nebude) . To už máš mírně rozšířené zorničky a levý neopouštíš. Zvuk to má takový střední. V nízkých ševelí, ve vyšších hrubý. Ale má velké válce, takže takový fajně hluboký. Ta V8 6.3 je dobrý a spolehlivý motor. Možná by chtěla špetku víc okolo 1500 -2000 ot (njn my co začínali na dvouventilech) ale jinak fajn. Od 3000 ot už je to dobře agresivní a tlačí do sedadla ve všech rychlostech. Paradoxně s tím nejde jezdit moc pomalu. Nic násilného neděláš, přesto jsou na tachometru velmi vysoká čísla. S dveřma (racek) jsem se moc nezžil, byť se k tomu hodí. ... Jo, Panamera je miláček no. Hodně lidí na ten zadek esteticky nadávalo, ale mi se to aj líbí. Předek je pak pohádka. Elegantní, široká, dravá a luxusní zároveň. Úplně cítím jak klouže za úsvitu ranní rosou v levém. Ty její světla, ty její křivky, ten její zvuk. Zatáčky 160 rovinky 200-220, je hravá a ty jí vedeš, sice svěže a soustředěně, přesto máte oba rezervy. Něco se zas po delší době technicky povedlo jj. Třeba BMW 7 je fajn, jasně. Ale Panamera je chtě - nechtě, prostě o level jinde. Nejvíc se mi na tom líbí ta kombinace pohodlí (fakt je) a sportovnosti (prý neohrabaná, ale pche). Ať černé auta moc nemusím a beru je trochu jako pózu, tak černá Panameře vyloženě sluší. Jj souhlas, zvuk má vyloženě dokonalý. Ač mám citlivé ouško a mám rád žádný zvuk = dobrý zvuk, tak Panamera mě bere. Ta má tak hezkou barvu zvuku , bože bože, to se vždycky rozplývám
)) (fakt lepší než to SLS). To i přítelkyně co je zamilovaná do familierního kombíku Q7, jak to slyšela v akci, tak že jojo. Že to je to, na co musím (kupodivu množné číslo nepoužila) šetřit. Jen ty prachy malinko poladit (njn) a výběr je jasný. Tak jsem zvědav, zda se podaří do redakčního testu
ps: tobě se líbí nový Gullwing nejvíc v které barvě?