medvěd07 napísal:
Super auto, klasika, jak má být. Jedeno z posledních aut, které má duši. Žádný šmejd z Koree, nebo Slovenska
plný elektroniky. Poctivý kus plechu, který vydrží všechno. To vše k autu. K osobě majitele se vyjadřovat nebudu, že je to magor je zcela zřejmé z článku. Pánové, kdo prosím vlastní W124 a má trošku spisovatelského ducha, prosím napište sem něco zajímavého ať si počtu.Díky!
Vlastním W124 už semd let.Je to sedan 230 E r.v. 1987.Naprostá spokojenost.Spolehlivé a nezničitelné auto.Za tu dobu jsem na něm měnil pouze výfuk,destičky a kosti na zadní nápravě.Náhradní díly jsou za velmi solidní ceny .Kupoval jsem ho ,když měl najeto 280 tis.Nyní jsem na 400 tis.a motor jde stále skvěle.Letos jsem mu nadělil nový celolak protože si ho už nechám.Byl jsem tím vozem tak nadšen,že jsem mu koupil ještě bráchu W 124 300 CE s automatem.Ten musel ale po roce z domu protože jsem dostal nabídku na krásné 300 SL z roku 92 ve stavu,jako když vyjede z fabriky (tři auta už manželka těžko kousala).
Dpolńuji tech. údaje k motoru 300 CE.Klasická verze má výkon 170 k,verze 24 V má 220 koníků(měl jsem ji taky).
Pro rejpaly uvádím : je mi 42,jezdil jsem ve svém životě tak 70 různých značek aut různého stáří.124 je absolutně to nejlepší vzhledem ke svému roku výroby co kdy Němci vyrobili.Se svými miláčky občas proženu i modernější vozy.Další moje vozy budou opět s hvězdou.Téď je v plánu W 140 600 SEL.
Zdraví mercedesář