Petr S napísal:
Nijak bych se toho nebál. Měl jsem 626, z roku 89. Za 8 let jsem moc náhradních dílů nepotřeboval. Třeba chladič z Auto Kelly stál tuším 3500. Když jsem auto kupoval, tak už byl letovaný a po cca 2 letech prasknul. Zadní díl výfuku cca 2000. Ostatní věci z druhovýroby nejsou nijak drahé, stačí se podívat na Auto Kelly a porovnat. I na vrakovištích se toho dá sehnat dost. Nové originální díly na takhle staré auto nemá cenu kupovat.
O Kelly family bych se moc neopíral. Sice jsou nejlevnější, ale většinou proto, že nabízejí nejméně kvalitní díly. Mají i dražší díly, ale podle nějnižší ceny ušetříte málo peněz a kvalita bude citelně horší než díly o trochu kvalitnější. U těchto dodavatelů je potřeba se vyznat v tom, co koupit a čemu se vyhnout, chce to někoho se zkušenostma. Třeba ten výfuk - klidně nemusí sedět ukotvení v autě, viděl jsem takový díl. Při pokusu o ohnutí do vhodné polohy to upadlo a muselo se to přivařit znovu a správně. Často ale zase takový nesedící díl klidně vezmou zpátky a vymění za jiný lepší, nesmí být ale poškozený. Pak je to kromě otázky peněz taky otázka času. Myslím že např. Elit takto nízkou kvalitu nedodává vůbec.