dutin napísal:
nechápu jak může někdo tvrdit, že se prodávají jen problémová auta, anebo služebáky, které přesáhli určitou hranici. To je přeci nesmysl,existují ukončené leasingy, potřeba prodat menší auto a koupit větší nebo obráceně, někdo dostane služebák a svoje už nepotřebuje, a taky třeba existuje spousta lidí, kteří prostě mění auto třeba po roce nebo po dvouch, aniž by s tím předchozím měli problém. Co se týče těžkého hledání, ono taky záleží jak na to člověk kouká. Je potřeba si uvědomit, že kupuju st...
Tak někdo je zvyklý měnit na autě vysypané zadní sklo od kroucení karoserie, čepy, lamely, pneu po 50tkm a říká tomu spotřebák a je spokojený jak má spolehlivé auto. Někdo je zvyklý krom provozních kapalin na to nesáhnout 10 let a tvrdí že má nespolehlivé auto. Tak s ojetinou to bude asi podobný.
Když jsi spokojený např s Vectrou B za 4tis ojró tak si buď, já chci od auta víc. A ne každá hajtra kterou ti vyleští musí být v super stavu, i když je to tam napsané. Kdybys projel od daného modelu 15-20 ks tak bys poznal, že je každý úplně jiný a dobré byly třeba jen 2 ks. Takže dobrých ojetin opravdu moc není. Pravda je, že se pohybuju mezi auty s dvojciferným věkem, tak na 3 let starých to může být jinak. Ale i tak, dobrý kousek si vykoupí z úřadu/firmy přímo zaměstnanec. Pokud mění auto, tak to starší podědí manželka/syn. Nebo držák prostě nevyhodím a mám ho do zálohy. A když už přece, tak ho bazarník stáhne pro svou rodinu či kámoše. Vím jak já nové před lety v Mototechně, Ráďo toho si vem, ten táhne nějak líp. A na place vypadají ty auta podobně, hodně lidí ten rozdíl ani nepozná, tak co myslíš, zmizne dřív hajtra za 7tis ojro nebo echtovka za 9? To víš že hajtra za 7 tak samozřejmě budeme dělat auta ta, co se prodávájí. Nenene situace v tuzemských bazarech (tak 90%) je velmi špatná, nejraději bych tam někdy poslal ČOI nebo si nahrál na skrytou kameru ty klíny co tam valí. A některé německé autohandly v kupodivu bleděmodrém. Největší jejich starost aby jsi měl Bargeld, ale aby poslali debilní VIN, to aby se člověk doprošoval. A kromě Autogarat Liberec neznám tuzemský bazar, co by auta sám od sebe nafotil i zespoda. Mimochodem kvalitní auto při správném používání vydrží dlouho, jestli se ti to po 5 letech sype a ty říkáš joo má to nárok, tak se pleteš. Teda pokud nemáš Ford, VW group a jiné nákupní vozejčky co si na auta mnohdy jen hrají.