Reno napísal:
subarák napísal:
To je podle mého lepší volba než Evoque, výkonnější motor, usedlejší design, cenově zhruba nastejno. Evoque je podle mě jen předražený freelander, jako kupce vidím spíš děti zbohatlíků než seriozního důchodce. Doporučuji nebýt líný, obvolat zastoupení vybraných značek a v ideálním případě vyjednat zapůjčení vozu třeba na víkend, tak nejlépe zjistíte, jestli je to to pravé.
No já bych dal přednost čemukoliv bez Haldexu... ale pravda staršímu člověku to poslouží stejně dobře jako pernamentní 4x4. Edit: kupte X3!!! 2,0D a uvidíte že nebudete litovat ani na chvilku... i když jestli máte radši měkčí podvozek tak to pravé ořechové pro vás bude GLK 220 CDI... ve všech ohledech. Mercedes je prostě naturelem předurčen pro starší ročníky.
Jenže to máš na výběr jenom Audi Q5, Mercedes GLK a z větších T. Land Cruiser. Evoque si myslim že je taky Haldex, Freelander je tutově. A co si budeme povídat, Q5 za mega bude socka v základu, GLK je peklo na talíři (zejména interier) a Toyota je víc offroad než SUV. Jestli jsem na něco zapoměl, tak doplň, mě jiný možnosti nenapadaj. Jinak máš pravdu, stálá 4x4je lepší. BMW bude dost podvozkově tvrdý, zbývá to Volvo. Osobně bych si ho nekoupil, já bych za mega koupil Outback 3,6 v plný výbavě a na naftu bych se vykašlal. SUV krom toho, že se sedí výš, nemá jedinou další výhodu.
Kdyby to nemuselo být nový nebo mohlo být dražší, líbil by se mi Mercedes třídy R. Na druhou stranu pro dva lidi je to dost velký,leda by to bylo v úpravě dvě sedadla vpředu, dvě postele vzadu.