Martin Vaculík napísal:
Osobní rada: Používejte olej 10W-60 (obvykle označovaný u různých výrobců coby Racing), je drahý, ale nehoří a tvoří pevný olejový film. Při každém druhém tankování kontrolujte jeho hladinu. Měňte jej po 10-ti tisících km a vždy proveďte výplach motoru. Prodávají se takové celkem účinné "srágory" do oleje. Přijedete do servisu, před výměnou to do starého oleje nalijete, necháte pět minub běžet NA VOLNOBĚH a vypustíte olej. Člověk se diví, co vše si ta italská bohatou směsí karbonující bestie v s...
jsem majitelem tohoto auta, verze Coupe. Je to naprosto unikatni vuz. Predesilam, ze predchoze jsem byl zvykly na znacku Mercedes. Lancia Kappa a pak nasledny model Thesis, ktery jsem mel moznost vyzkouset, mohu jen doporucit. Jsou to vozy velice kvalitne zpracovane, maji spickove jizdni vlastnosti a bud se o vuz staram skutecne dobre nebo fama motoru 2.0 16V turbo je podlozena pouze vseobecnou nevrazivosti vuci italskym vozum a kdyz se neco takoveho stane, tak majitel a jeho pratele prohlasi: "no, jo, ital, co se dalo cekat.. navic atyp, tak co chcesh", ale do dnesniho dne mne svou spolehlivosti udivuje. Vuz ma pres rok a je chipovan na 240hp.