Většinu výše uvedených věcí jsem vyzkoušel a mohu říct toto: tempomat je skvělá věc, pokud jsem jezdil dlouhé štreky po dálnici tak jsem ho plně využíval, trochu klesla i spotřeba a když nebyl velký provoz tak jsem z Prahy do Olomouce nemusel šlapat ani na plyn, ani na brzdu, v hustším provozu nebo když jsem spěchal je nepoužitený. Parkovací senzory jsou u novějších aut nutnost, tedy pokud vám nevadí nějaký ten lišej na nárazníku, nyní mám auto s kamerou a nemá to chybu. U malého hatche bych ho ale nechtěl, spíš obtěžuje než pomáhá. Hlídač mrtvého úhlu-perfektní nápad, každému se někdy stalo že se opoměl podívat a byl překvapen že tam něco jede
. Navigace: daleko lepší než vestavěné je kterákoliv přenosná, už jen kvůli větší podrobnosti, dostupnějším aktualizacím a možnosti snadné demontáže, kolega v Superbu už má pátou originální za tři roky, kradou se. Kontrola tlaku v pneu-když funguje jak má je super, bohužel v Renaultu mi doporučili po desáté závadě vypojení, v nynějším voze 100%ní spokojenost. ˝antiusínač¨-když jsem ospalý, nemám za volantem co dělat. Hlídač jízdy v pruhu je fajn za deště nebo mlhy, jinak na nic. Adaptabilní světlomety-jde o zvyk, zezačátku mi vadily, teď už ne, praktický význam jsem nepozoroval.