Zdeny60 napísal:
filip.uricar napísal:
Sebedůvěra jí teda rozhodně nechybí...
. Může být vyježděná jak chce, ale jakmile o sobě nějaký řidič začne tvrdit, že je výborným a zkušeným řidičem, tak se začnu bát, že ho potkám na silnici nebo nedej bože s ním jet.
Myslím, že se mýlíš. POkud někdo jezdí 70tkm/rok, tak to nebude žádnej greenhorn a něco asi fakt má projeto = něco už ze zkušeností pochytila chtěj nechtěj. Nedivil bych se, že toho má paní Csáková najeto o dost víc, než možná ty.
Je docela dost pravděpodobné, že toho najezdila víc než já, ale stejně si myslím, že není dobré si o sobě myslet, že jsem výborný řidič. Každý se má pořád co učit a nesmí se nechat ukonejšit a zaspat na vavřínech. Zdravá sebedůvěra je určitě na místě, ale nic se nemá přehánět. Docela nedávno jsem měl tu čest s ,,výborným" postarším řidičem, který mi naprosto jasně nedal přednost a já jsem to už nezvládl dobrzdit. Odmítal přiznat vinu a hodně dlouho ho policisté přesvědčovali, že to zavinil on. A ještě se trapně odvolával na to jak je zkušený a jak má řidičák na náklaďák... (ten mám i já a může si ho udělat každý).