0
reklama
späť

diskuze k tématu: Jawa Pionýr se vrací po půl století. Z Číny!

kategórie zaradenia témy: česká vozidla
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.06.2006 00:23, kam se to vse zene.....
vsechno naserou do ciny. za chvili budou cesky zensky jezdit do ciny za sexem protoze cinan je vykonejsi a vic vydrzi. to pak bude co cech to sikmy oko.
reagovať
reklama
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.06.2006 13:18, výkon.....
vlastenec....zatim. napísal:
vsechno naserou do ciny. za chvili budou cesky zensky jezdit do ciny za sexem protoze cinan je vykonejsi a vic vydrzi. to pak bude co cech to sikmy oko.
Zajímavé, jen jsem se nic nedočetl o motoru. Výkon, rychlost,zrychlení,spotřeba.Dík za info
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.06.2006 15:00, RE: kam se to vse zene.....
vlastenec....zatim. napísal:
přesně tak...neobávají se plagiatu ale co to je ted??Mam z těch šikmovokejch strach...abychom brzy nešli do prd*le....tady a v západní evropě asi nikdo nebude dělat za misku rýže,co??
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.06.2006 18:32, RE: výkon.....
cert napísal:
Zajímavé, jen jsem se nic nedočetl o motoru. Výkon, rychlost,zrychlení,spotřeba.Dík za info
Na stránkách Motoscootu : http://www.motoscoot.cz/tmec-betka-50.asp a když dáte vyhledat termín Betka nebo Twinshot, tak naleznete i články recenzí, nutno říci, že poměrně pozitivních. A velice zajímavé uživatelské stránky: http://www.twinshot.xf.cz/
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 01.06.2006 21:45, konečně "pořádný" motor :o)
No tak to je paráda, asi by mne v životě nenapadlo, že ve "fichtlu" může oficielně sídlit japonskej motor :o). I když je Honda největším výrobcem spalovacích motorů na světě, v tohle nikdo snad doufat nemohl. Přeji novodobému fic"H"tlu hodně úspěchů ´=). Třeba jej časem zaparkuji mezi autí a sekačku, ve kterých bije stejné "srdce".
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 02.06.2006 23:17, Supr
Zas tolik bych čínu nekritizoval, stejně s tím prd nadělátě, a většina z vás má stejně doma čínu ať už v podobě DVDka nebo základní desky v počítači.
Najde se plno lidí co si rádi opět pořídí novýho "fichtla" , zrovna jednoho máme doma, taky pařeza, stejná barva, rok výroby 1958!! Táta s nim dojíždí do práce. Je to až neuvěřitelný, že po takový době se stím dá jezdit.. Kdy by si pomyslel, že po 48 letech s tím bude někdo cukat pár km do práce.-)) Jeslti to bude stát kolem 20t.kč tak určitě koupim tohodle pařeza než opravdu podprůměrnýho skůtra za 25t.kč - značku jemnovat nebudu , na to už každej přijde) Kolikrát sme si říkali s klukakama,že by mohli oživit starou javku 4T 500ccm... péráka..to by bylo něco, třeba nato taky dojde) Neříkám že jsem přiznivce všeho z číny, co opravdu jsou skůtry od K... fakt děs... ale tahle zpráva mě opravdu potěšila a nejsem jedinej)))
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 05.06.2006 09:39, záruční lhůta
Supéér, už se těšim na výlet do číny až budu uplatňovat opravu v rámci záruky
reagovať
Tomáš Voráček
počet príspevkov1
dátum registrácie17.02.2023
Piatok 17.02.2023 21:46, Potřebuju co nejdříve pomoct
Dobrý den, hele potřeboval bych poradit, nemám teť spínací skříňku ale zajímá mě jestli jde nastartovat Jawa pionýr bez spínací skříňky. Děkuju
reagovať
reklama
reklama
reklama

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.