stréc od piva napísal:
xxondysxx napísal:
Nevím co se od té doby změnilo, ale já už žádné prodloužené záruky a jiné vymoženosti nedoporučuji, ani u vozů a ani u jiných věcí jako jsou elektronika a podobně.V roce 2005 jsem ve firmě dostal úplně novou škodu octavii, 1.9 Tdi 66kw-s vozem jsem jezdim jak pro firmu tak pro osobní ježdění. Po necelém roce užívání začla klouzat spojka, najeto 33 000 km, s autem nebylo v životě špatně zacházeno a nějak ubližováno což by mohlo pomoci té spojce. V servisu to prohlédli a vyjádřili se, že je spojka komplet na výměnu a že je to mojí vinou, když jsem se bránil tak mi řekli, že jsou jen dvě varianty jak to řešit. Bud uhrada celé opravy z mojí strany nebo zaslat spokjku na expertizu do M.B.-kde jen potvrdí že si za vše můžu sám, a pak mi naúčtují i cenu té expertizy.Nestačil jsem se divit,a bránit.Jelikož naše firma brala už více vozů od tohoto prodejce, poskytli nám slevu na celou spojkovou sadu.Tak jsem dopadl já osobně- ale zdůraznuji, že to bylo v roce 2006, tak nevím jak to funguje dneska.Třeba už je to vše jinak.........nevím. Po této situaci naše firma skončila s tímto prodejcem a následně i s vozy škoda. Já osobně bych si nic nepřiplácel, nýní vlastním půl roku starého Rapida od novoty a jsem spokojenej.
nerozumím tomu....pokud bych měl špatnou zkušenost s nějakou značkou,tak nevidím jediný racionální důvod proč kupovat další výrobek od teto značky znovu,když je dnes trh přesycen produkty.Ozbláště v segmentu Rapida....I30 kombi,Ceed...atd...
to máte pravdu s tím trhem, omrkl jsem uvedené vozy a nejvíce mě zaujal rapid liftback, kombi se mi nelíbí a ani ho nepotřebuju,kia mě nikdy ničím nezaujala-i když nejsem zastánce konceru a i 30 mě osobně nezaujala interierem, i když se mi auto hodně líbí, navíc rapid mě zaujal ve verzi style plus,vždycky jsem byl na drobné doplňky a nejvíce se mi líbí vozy karoserie liftback a těch zase tolik v nabídce do 335 tis není, nikomu nechci povídat že rapid je to nejlepší v dané ceně, ale mě zaujal a jsem s ním spokojenej, navíc rapid je lehký a s tsi jede pěkně-tedy na mé potřeby