TH12345 napísal:
Ahoj, prosím o radu sháním auto, kterým budu jezdit po dánici do práce cca 40 km tam a 40 zpátky za měsíc to bude cca 1500 km, zbytek tak 500 km město a něco málo ostatní cesty. Chci hatchbacka v benzínu, přes to vlak nejede
. Rozpočet je max 300000 kaček. Jaký motor? Nové ojeté? Našel jsem tohle zatím. akorát kecaj s tim nájezdem má už najeto 50000km.https://www.hyundai.cz/vozy-bez-cekani/predvadeci/i30-2014-2012/20784 Prosím o rady v autech se prostě nevyznám když jsem kupoval naposled auto tak me prodejce skoda nalákal na na Fábku HTP 1.2 44kw no a asi tušíte jak to dopadlo
. Těma cestama po dálnici se uvařila.Co ty motory v nových C3 nebo fábkách. Přežijou ty motory tu dálnici? Nebo to řeším zbytečně moc kvůli své zkušenosti s HTP.
Ahoj, za mě spolehlivé jsou zejména
- nový Ford Focus III 1.6 Ti-VCT v ben za 319000kč(kombi i hatchback za stejnou cenu!) nebo vzít předváděčku, která bude ještě levnější
- skladovka Kia Ceed 1.4 ben. - tam při ofenzívní jízdě jde jezdit i za 5l, na dálnici do 6,5l
- C3 není na dálnici dělaná, podvozek i základní motor je do města.
- Jinak na dálnici se hodí roční vůz Š. Rapid 1.2 TSI 81kw(6 kvalt), motor už tam nezlobí a spotřeba i výkon je dostatečná, navíc bude stále v záruce. Výběr je obrovský na auto plus od Škody... ber určitě s kotoučovými brzdami i vzadu, je to hodně poznat