mufik.martin napísal:
Ona ta Astra by taky nebyla tak spatna nebo se treba mrknout po predvadecce Grande Punta nebo Opela Corsy. Jako predvadecka nebo nejaky ukonceny leasing by se taky dali sehnat slusne
V malých autech je velká tlačenice a dnes nelze říct, že je některé vyloženě špatné. Je jen otázkou na co auto potřebuji a kolik do něj chci investovat.
Je však také pravdou, že malá auta jsou nakonec jako ojetá dražší než velká. Já osobně bych také raději hledal v nižší střední třídě, protože jsme byli nahnáni do luxusních trabantů, ale někdo pozapomněl, že na druhé auto do rodiny jaksi nemáme peníze.
Přesto, že jsem nikdy korejské auto neměl, klidně bych do něho šel, je pro mě důležitější, jakou užitnou hodnotu za své peníze dostanu a ne jaký to má štítek. Ona tolik vychvalovaná "fabka" 1.2HTP - hovno to pojede je skutečně jen nákupní kabela do města, ale Getz s opravdovým motorem je auto i mimo město.
Už vidím ty davy, co se do mě pustí, ale je pravda, že Fábii náš trh potřebuje s jiným motorem a podřízení se strategii koncernu pro evropský trh bez ohledu na nás ukazuje, jak si nás váží.
Ale on přijde den, kdy budou muset i pro náš trh něco udělat a když se podívám na Slovensko, není daleko...
Jinak si myslím, že v této třídě v době akcí se dá sehnat něco i u Peugeota nebo Citroena případně Renaultu.
Fiat už dnes není tak mizerný jako býval a je pravda, že je to kus od kusu u každé automobilky. Já jsem měl Felicii 1.3 a můj nejšťastnější den s tímto autem nastal, když jsem ho prodal. Naproti tomu byly kusy, které byly nezničitelné až na páté dveře a zadní podběhy - zrezivěly všem.