Citroenak napísal:
Ono je to cele relativne. Ja jazdim do prace asi 3km kazde rano na citroene c5 2.0i. Jazdil som jednym casom na bicykli, a musim povedat, vtedy som mal rad adrenalin. Neviem ako u vas, ale tu u nas po rozkradackach a opravach len tych usekov, co niekomu nieco hodia do vrecka, neostalo na cyklisticke chodniky. A tak moja cesta viedla cez vypadovku na hlavne mesto, ktora sa pripaja na dialnicu (tam som cakal tak 5 minut kym si niekto vsimol ze chcem prejst), romske getto, po okraji dvojprudovej rychlostnej cesty, cez kolajnice a pomedzi ulicky s vecne pustenym psom. Ked som este nemal rodinu, bral som to ako vyzvu. Teraz ma to uz tak neberie. A to ani nehovorim o tom smrade z aut. Radsej dam za benzin, ako o par rokov na rakvu..
V tomto případě je to opodstatněné. Navíc 3 km by se pěšky rovnalo 45 - 60 min a to už je dost + zbytečný adrenalin. Třeba 1,5 km to mám do fitka nebo do sámošky, a nedokážu si představit, že bych kvůli tomu vytahoval auto. Samozřejmě, když už jedu kolem, tak nejdu sklidit auto a pak tam jdu pěšky