Reagujem na výzvu:
Focus:
kvalit.zpacovaním priemer toho, čo bolo na trhu, nič extra, plechový zvuk pri zatváraní dverí, ale nič nevrzalo, neklepalo...je pravda ale, že som najazdil len 40 tis.km.
Jazda: na moj vkus trošku vyšší posaz, ale niekomu može vyhovovať, možno trošku tvrdší podvozok, ale závísí aj aké su pneumatiky, ja som jazdil na 15kach. Obecne su vraj náhradné diely lacné, ja som nemusel nič meniť..
Jazdne: nemám čo dodať proti tomu, čo sa bežne píše vo všetkých recenziách, jazdí pekne, drží v zatáčkach,..pre mňa také hravé auto, mal som ho s najlepšeím doporučovaný motorom 1,6benzin a bol som spokojný, dobre ťahala hlavne 3-ka, 4-ka, 5-ka skor udržovacia.
Accord:
kvalitta spracovania: ....už len z hľadiska ceny a zaradenia do triedy je to úplne niekde inde..kdo so mnou ide v aute, nechce veriť, že už mu tiahne na 10 rok.Nič nevrže, neklepe, v uvodnej recenzii som zabudol uviesť výmenu silen dolných ramien, predsa len po tom nájazde so chcelo, materiál na jednu stranu (3silentbloky cca 1000kč), elegantne sa dá vymeniť aj samostatne čep hornho ramena(nechal som to preventívně vymeniť naraz,keď už sa rozoberala náprava) cca 350kč na jednu stranu.
Jazda: ..neviem, ako by som to popísal, ale napadá ma slovo ľahkosť. Nižším posedom troška niečo ako motokára, aj tým, ako drží v zátačkach, 2,0 motor možno keď je auto plne obsadené je potreba trošku vytočiť, ale keď sa zopne iVTEC....