Streda 20.06.2012 10:30,
jak pro koho
Tak já mám na to svůj trochu odlišný názor. Jezdím dodávkama cca 11 let, mám jich ve firmě několik od pikapů do max 3,5tuny. Nevím jak s plněním od pojišťovny, to mne zatím zaplaťbůh nikdy nepostihlo, ale u mne se má věc asi takhle.. Na pikapy, nebo dodávky s kterými jezdím každý den, bych si protektory nikdy nedal kvůli hluku a cenově se to prostě taky nevyplatí, ale jinak není problém. Za to na záložní dodávku která najede tak do 15 tisíc za rok, nebo ani to ne, klidně. Koupím jen zimní a stačí. Nechci dělat reklamu, ale od Vraníka mám docela dobré zkušenosti, pokud mají dostatek kordů a neprojde jim kontrolou nějaký šunt..i to se stalo. Pak je to ruleta a boule na předku byla, reklamace naprosto v pohodě. Používám je na Boxeru a jsem s nima i tak dost spokojenej pro jízdní vlastnosti v zimě. Už se nejednou stalo, že mne vytáhly z neřešitelné situace, mají dobrý vzorek. Ale hlučí víc než neprotektor. Na druhé straně, protektory rozhodně nedoporučuju pro ty, co rádi přetahují 3,5t celkovou. Tohle prostě časem nevydrží a začnou se dělat boule i tak nebo se mi odtrhl kus vzorku. Na občasné přetížení jen nové pneu, vím, že jsem to přeložil, ale do 3,5 naprosto v pohodě, a nedám na ně dopustit...S těmihle spokojenost, ale co dávají do marketů do akcí na osobáky, to jsou fakt šunty jak s gumy do školy, ještě týden jsem měl černé ruce, jak jsem je kupoval pro otce a už nikdy:o) Jo a protože kupuju pneu dost často, tak bych vám přál ty reklamačky na zaručeně značkové pneu. Aktuálně jdu reklamovat neprotektory Vredestein, které mají takovou výrobní vadu kordu, že nejdou ani vyvážit. Takže protektory ano, ale jak které a do daleko mírnějších podmínek provozu.
reagovať