diskuze k tématu: Koupě ojetého Fordu mondeo
kategórie zaradenia témy: poradna, servisní náklady, vše o spotřebě, technické dotazy, dovoz vozidel, oleje, aditiva, typ vozidla, osobní
Nedela 31.01.2016 22:01,
Koupě ojetého Fordu mondeo
Zdravím, chystám se koupit ojetý Ford Mondeo 2.0 TDCi rok 2008 a výš. Výbava titanium. V karoserii sedan/liftback. Zajímaly by mě vaše názory na toto vozidlo a případně na co si dat pozor pri koupi ojeteho vozu vseobecne a konkretne u tohoto fordu. Dival jsem se ze s najezdem kolem 200 tis km, se pohybuje v rozmezi 160 a vic tisic korun. Děkuji za vaše nazory a pripadne rady.
reagovať
Pondelok 01.02.2016 07:14,
koupe
Zakladem je vybrat dobry kus nejlepe s jasnou historii a dobre ho proverit...jinak o mondeu je taky napsano tolik ze mate tyden co delat. Pekny kousek se bude pohybovat podle me 200 +
reagovať
Pondelok 01.02.2016 11:13,
Mondeo
Kamarád nedávno koupil ročník 2011, na tachometru 140000 km (asi pravdivých), bylo to po prvním majiteli - leasingové společnosti. A jelikož je naše republika totálně vykoupena ze zahraničí, nedostal se pod 270000 Kč.
reagovať
Pondelok 14.03.2016 18:44,
rada
Myslím si, že úplný základ je si vybrat nejlepší auto a hlavně od dobrého bazaru/majitele..Aby to náhodou nesmrdělo průšvihem...A pak taky určitě zkontrolovat mechanikem popříapdě firmou. Mohu doporučit firmu /smazáno admin/. 2x mi zkontrolovali auto a vždy na výbornou!
reagovať
Pondelok 14.03.2016 20:33,
RE: rada
David80 napísal:
Myslím si, že úplný základ je si vybrat nejlepší auto a hlavně od dobrého bazaru/majitele..Aby to náhodou nesmrdělo průšvihem...A pak taky určitě zkontrolovat mechanikem popříapdě firmou. Mohu doporučit firmu /smazánao admin/. 2x mi zkontrolovali auto a vždy na výbornou!
Davide di do ...... s tou reklamou...
reagovať