Muroň napísal:
Kylie, mám na Tebe dotaz! Na stánku jsem ráno viděl Svět motorů (nekoupil jsem si ho, protože ho nedoporučuješ). Tématem týdne jsou: Nejlepší bazarovky. Jediný zástupce koncernu mezi nimi je Polo mezi malými auty (což je úplně jasné - to každý ví, že je ve své třídě nejlepší), ve střední třídě doporučují C5. Mam vzít Svět motorů na milost? Znamená to, že se zlepšují? Můžu jim začít věřit? S Polem, C5 a Hondou CR-V mezi SUV bych jim věřil. Méně už s Meganem mezi kompakty a už vůbec ne s Espacem mezi MPV.
To je vskutku NEuvěřitelný ZLOM v přístupu Svět(a) motorů!
Já bych je "na milost" zatím NEbrala (Evo a AutoZeitung a AutoCar a Quattroruote a ... jsou zatím URČITĚ "lepší" a "dál" a ....).
Ale je to POZITIVNí "vývoj" ,-)
Takže:
1) Polo - to JISTOjistě "trefili" NAPROSTO správně! ,-)
2) C 5 - no comment - SAMOZŘEJMĚ nej- volba ,-)
3) CR-V? Nu já bych volila ... to NEbude "překvapení" ... Subaru Forester
4) Megane?? Nu já bych volila ... to NEbude "překvapení" ... Mazda 3 (1.6 HDi) a "sympatická" mi je Impreza 2.0D
5) Espace??? - V kategorii AUTOBUS se NEvyznám/NErozumím - AUTOBUSy stejně řídit NEumím
6) Porsche Cayman S - to bych "volila" v té kategorii co oni asi ani NEvolili ,-)
7) Bristo Fighter - tam TAKÉ asi NEvolili
TO jsem se ale pěkně "vypovídala" - děkuji za "hození" tématu a
Pěkný den (viděla jsem "naživo" tvé nové Polo a zvenku "pěkně" vypadá ale NEvím/NEvím s tím motorem ... ,-)