0
späť

diskuze k tématu: Dotaz ohledně Fordu C-Max

kategórie zaradenia témy: poradna, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 15.02.2013 19:19, Dotaz ohledně Fordu C-Max
chceme si s manželkou pořídit ojetého C-maxe r.v. 2006-2008,protože se jí jako ženě vzhledově líbí,ale já řeším jaký motor zvolit.Ročně najedeme asi 12-17tisíc km a po přečtení recenzí jsem nenašel spolehlivý motor.Jsem invalida a proto hledám za těžce ušetřené peníze vhodný a trochu spolehlivý motor a tímto Vás prosím o radu.
Předem děkuji za odpověd.
reagovať
zdenekold
počet príspevkov11
dátum registrácie02.03.2013
Piatok 15.03.2013 13:28, RE: Dotaz ohledně Fordu C-Max
nepřihlášený uživatel napísal:
chceme si s manželkou pořídit ojetého C-maxe r.v. 2006-2008,protože se jí jako ženě vzhledově líbí,ale já řeším jaký motor zvolit.Ročně najedeme asi 12-17tisíc km a po přečtení recenzí jsem nenašel spolehlivý motor.Jsem invalida a proto hledám za těžce ušetřené peníze vhodný a trochu spolehlivý motor a tímto Vás prosím o radu.Předem děkuji za odpověd.

Divím se, že jste neobjevil motor 1,8 benzín, který je pro běžného uživatele zcela bezproblémový. Jak říká můj mechanik, tzv. držák.
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Piatok 15.03.2013 22:15, Re:
Dobrý den. Pro tento nájezd bych volil benzínový motor - zde jsou k dispozici jednotky Duratec o objemu 1.6 (74kW) a 1.8 litru (92 kW). Oba motory jsou spolehlivé a trvanlivé, menší z nich je ale pro C-Maxe s velkou čelní plochou slabý. Proto bych Vám tedy doporučil vetší osmnáctistovku. Nabídne slušnou dynamiku při slušné spotřebě.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.