0
späť

diskuze k tématu: Stilo vs Octavie

kategórie zaradenia témy: automobilky, česká vozidla, italská vozidla
Jebal
počet príspevkov20
dátum registrácie02.10.2016
Nedela 19.03.2017 17:36, Stilo vs Octavie
Zajmalo by mě porovnání mezi Stilem a Octavii 1.Ktere auto je lepší komfortně,podvozkem,brzdamy,odlučením motory (nafta) prostě vším které auto je lepší
reagovať
driver111
počet príspevkov528
dátum registrácie13.03.2013
Nedela 19.03.2017 20:01, RE: ............... ......................
No, mám obě auta v kombíku a každé má něco, Stilo je prostornější a má o něco větší kufr, řekl bych i lepší motor JTD 85kW vs TDi 81 kW, ale zase asi common rail od fiatu je náchylnější - já zatím bez problémů.Co se týká jízdních vlastností, tak stilo je takový plavnější automobil, víc se naklání, ale je komfortní. Oktávka je tvrdší a má lepší odezvu od volantu, ale každé má něco. Co se týká nákladů na provoz, tak je to srovnatelné, díly jsou podobné cenově. V poslední době jezdím spíš stilem a oktávka půjde asi do světa, z důvodu nákupu nového stroje. Ale bylo těžké se rozhodnout, obě auta jsou v dobrém stavu a tak rozhodnutí, které půjde z kola ven bylo těžké, ale oktávka se bude asi líp prodávat než fiat. Každopádně ani jedno není špatná volba, pokud se vybere pěkný kousek.
reagovať
Zvirak
počet príspevkov459
dátum registrácie09.09.2012
Nedela 19.03.2017 21:40, .
vidím to stejně jako driver1111, také vlastním Stilo v kombíku, jen bych doplnil, že Stilo bude pravděpodobně lépe vybavené než oct.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.