BMW528i napísal:
Zvirak napísal:
Proč se bojíte, že C-R od fiatu se 500 tis nedožije?? Nějaká zkušenost?Pokud vim, C-R montuje fiat od 1997 a má s ním hodně zkušeností a i starší bravy/marey s JTD neměli s půlmilionem problemy. To se o ostatních koncernech říct nedá. Ted nevim, co je na tom pravdy, ale C-R je patent Fiatu SPA. o ostatní jim za ten patent platí (VW).
Vše co říkáte je pravda, Fiat měl první CR a navíc jim na rozdíl od ostatních hned fungoval
V čr se 500tkm nedožije, protože ovbykle je s 500tkm dovezen, se 150tkm prodán ovcím, ve 250tkm vykoupen a se 160tkm prodám znovu ovcím a franta s pepem pak v hospodě vypráví, že se ve 170tkm hrozně ty fiaty serou....
Souhlas s tim Frantou a Pepou :) Koupil jsem Stlo 103kW pred 8 lety, 2 roky stare a primo od Fiatu kde s tim jezdil reditel. Kompletni historie atd. Nyni najeto 400tis Kc. Motor stale jede, nic nemlati, nikde nic netece. Davam doporuceny olej a menim po 15tis km misto 20tis km jak je doporuceno. Jedine co nedrzi jsou vahy vzduchu, vyrobce Bosch. Puvodni tlumice vydrzely 240km, pak jsem dal preventivne novy, puvodni ramena, cepy atd. taky vydrzely hodne. Pak jsem daval druhovyrobu Moog atd.
Do nafty jsem sel s odporem a strachem. Mel jsem Fiaty benziny, Lancie benzin atd. Ale kdyz jsem mel najezd uz rocne velkej, byla nutna vymena za naftu. JTD 16V (MultiJet) perfektni volba.
O tom jak lidi tady hodne nakecaji jsem se presvedcil. Postavil jsem Lancii pred autoservisem a chtel objednat nejaky prace. Pry Lancie ? Takovy krapy, porad se to sere, nic nefunguje, italsky peklo... a kde to mate? Rikam, stojite pred tim... Hmm. Takhle muzu vypravet dlouho :)
Taky jsem koupil Cromu 2.4 JTD 20V, bohuzel i pres certifikaci od debilni Cebie byla stocena a rozpraskana hlavna, nejaky blb v Italii nalil Natural a pak to poslali do CZ a jeste stocene. Takze neni vzdy hlavni co to je za znacku, kdo to vyrobil, ale kdo to provozoval a kdo to prodaval !
Aut jsem osobne poznal plno, vic jak 10 vlastnich a plno sluzebnich. Italsky nafty jsou jedny z nejlepsich motoru, staci se podivat kdo vsechno je pouziva do svych aut :) Staci hledat.
Az najedu 500ts km s tim JTD 16V napisu :)