Tak tím, že jezdím všude rychleji než předpisově bych se nechlubil, Pochopil jsem to potom, co jsem zjistil, že jezdíš s PPL - ano to jsou naprostá prasata do jednoho - máme u nás depo, taky vím o čem mluvím. To, že máš najeto 100tis. nic neznamená, to jsi zjistil, co je volant
a teď k autům - s tvojim přístupem bych do plynu nešel, páč to brzo umře a už bych ho vůbec nedával na turbo motor, to si s tím vůbec nerozumí, pokud najdeš nějakou firmu, ktará ti to odladí, tak počítej, že tě to bude stát řádný balík. Takže v případě LPG, vol atmosferický motor. U fiatu si odpusť turbo a u mazdy bych do plynu ten motor asi taky nedával. V tvém závodním provozu stejně zařve při dlouhodobém závodění každé auto na plyn a budeš mít spostu starostí a bude tě to stát mnoho peněz - takže rada zní - na tvoje řádění si vem auto bez plynu a dlouhodobém časovém horizontu ušetříš. A hlavně jezdi v klidu, to že se rozsekáš je tvá věc, ale hlavně neudělej problém někomu jinému. TVL, já mluvím, jak starý fotr....