0
späť

diskuze k tématu: Dát staré auto na vrakoviště zdarma? Problém

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.01.2007 11:20, Kocourkov
Kocourkov.... Opět vyhlášky, které nic neřeší...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.01.2007 21:49, kecy, není to problém ...asi jak pro koho no
Hmm já jsem schopný zavést na oficiální šrotiště jakékoliv auto. Musím však mít k němu techničák kde kontrolujou číslo motoru. Poté auto přijmou, já si z něj ještě vymonuju žárovky ze světel + co si chci odnést. Na šroťáku neplatím ani halíř. Poté tam auto nechám, dostanu protokol o likvidaci a jdu spolu s oddělanou SPZ ho odhlásit. Všecko je to otázka pár minut, nikdo s tím nedělá problém a je to velký známý šroťák. A to byl v mém případě dost dodělaný Wartburg. Asi je třeba vědět kde. (zkušenost stará asi 2 měsíce)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 11.01.2007 12:36, RE: kecy, není to problém ...asi jak pro koho no
Ráďa napísal:
Hmm já jsem schopný zavést na oficiální šrotiště jakékoliv auto. Musím však mít k němu techničák kde kontrolujou číslo motoru. Poté auto přijmou, já si z něj ještě vymonuju žárovky ze světel + co si chci odnést. Na šroťáku neplatím ani halíř. Poté tam auto nechám, dostanu protokol o likvidaci a jdu spolu s oddělanou SPZ ho odhlásit. Všecko je to otázka pár minut, nikdo s tím nedělá problém a je to velký známý šroťák. A to byl v mém případě dost dodělaný Wartburg. Asi je třeba vědět kde. (zkušen...
No promiň, ale pokud nenapíšeš kde to je, tak to jsou zase tvoje kecy ...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 11.01.2007 12:41, RE: kecy, není to problém ...asi jak pro koho no
Riccardo napísal:
No promiň, ale pokud nenapíšeš kde to je, tak to jsou zase tvoje kecy ...
No oficialne bych to asi tady nepsal.Spis si napis mail nebo dej telefon a treba Ráďa ti to napise kde
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.