mufik.martin napísal:
NA jedne strane chapu zakon, ze by zadne cizi firmy nemeli mit zadne informace o me, ale na druhe strane to znamena, jezdete jak dobytci, pak jdete k soudu a vyhrajete. K bezpecnosti to mco neprida. 60% provize z pokuty? Kdyby radsi policie ty radary koupila tak se to za chvili splati.
V naší zemi by nebyl problém sehnat i dobrovolníky na to, aby toto měření prováděli za darmo. Jsme země donašečů, práskačů a závistivců. Již delší dobu se hovoří o tom, že by se mohla vrátit obdoba "pomocných stráží VB", jen by se to jmenovalo jinak. Úplůně jsem žasnul, kolik lidí se na tuto funkci klepalo. Já nejsem pro přestupování zákona, ale jsem už starší a zažil jsem ještě pomocníky VB a podobné lidi, kteří měli minimální vzdělání a chtěli prostě rozhodovat o lidech. Jen doufám, že tady zvítězí zdravý rozum a nevráti se tato doba. Nevidím ani dúvod, proč by měla soukromá firma měřit, natáčet a evidovat přestupky, od toho je tu Policie! Pojedete rychle- chytí Vás, nebo ne, ale snad no to nebudem najímat nějaké bonzáky.