0
späť

diskuze k tématu: Daewoo Espero - Pohodlí za pár korun

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 11.11.2006 21:38, 1,8 MPI
Espero 1,8 MPI ma ctyrbodove vstrikovani , jednobodove jsem nikdy nevidel. Rozdil mezi 1,8 a 2,0 je zanedbatelny. Ja se rozhodoval podle povinneho ruceni, takze 1,8 u me vitezi.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 12.11.2006 23:40, RE: 1,8 MPI
conpet napísal:
Espero 1,8 MPI ma ctyrbodove vstrikovani , jednobodove jsem nikdy nevidel. Rozdil mezi 1,8 a 2,0 je zanedbatelny. Ja se rozhodoval podle povinneho ruceni, takze 1,8 u me vitezi.
Měl jsem 1.8, jaký má vstřikování nevím a jako uživateli je mi to vcelku jedno. Co mi jedno není je spotřeba, která byla od 8,5 do 11 litrů. Na to že ten motor má výkon horší než moje současná 1,6 v Primeře je to docela dost.
Podvozek podle mě stojí za ..... . Někomu to "pohodlí" možná vyhovuje, mě to houpání dost vadilo a připadalo mi to hodně nejistý.
Zvlášť se to projevovalo ve vyšších rychlostech při projíždění zatáček.
Je to velký auto za rozumný peníze, ale znovu bych ho nekoupil.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 03.01.2007 23:36, RE: 1,8 MPI
Jerry napísal:
Měl jsem 1.8, jaký má vstřikování nevím a jako uživateli je mi to vcelku jedno. Co mi jedno není je spotřeba, která byla od 8,5 do 11 litrů. Na to že ten motor má výkon horší než moje současná 1,6 v Primeře je to docela dost.
Podvozek podle mě stojí za ..... . Někomu to "pohodlí" možná vyhovuje, mě to houpání dost vadilo a připadalo mi to hodně nejistý.
Zvlášť se to projevovalo ve vyšších rychlostech při projíždění zatáček.
Je to velký auto za rozumný peníze, ale znovu bych ho nekoupil.
Je to bida
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 14.01.2007 21:28, RE: 1,8 MPI
FRANTA napísal:
Je to bida
z
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 17.05.2007 12:38, Espero 1.5 16V DOHC
Som zo Slovenska a tu jazdi 90% Daewoo s motorom 1.5 16V. Je to ovela modernejsi motor ako 2.0 8V ktory davali do Kadettu uz v roku 1988

Moje Espero je rok 1996 nabehane 245.235 km Ziadny problem s nim este nebol. Raz sa pokazil alternator a raz spojka nesla stlacit.... ale este som ju nemenil... iba mi ju sused opravil. Raz som menil rozvody a raz som naplnil A/C

Som velmi spokojny... Jazdi super, je pravda ze podvozok je makky ale tlmice mam stale povodne !!!!! A sluzia. Auto ale nebolo jazdene v meste.

Motor je fajn ale divny.... je to DOHC a najvyssi vykon ma 66kw pri 4800otc/min ???!!! a 137 Nm 4400otc/min. Velmi divna charakteristika. Ale ma krasny zvuk 16v :)

Auto odporucam, je super ! (aspon moj kus)
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.