Martin napísal:
Tvé zkušenosti jsou jiné než 90 % mmechaniků, ale budiž. Ono i srovnávat Golf 3 s modelově o 5 let novějším autem je docala síla, ale budiž (srovnání dle ceny ojetiny). Jen mi přijde úsměvné dělat z celkově maximálně průměrného auta něco extra. Něco jiného je poměr užitná hodnota/cena, zde si už Fiat obecně vede možná o mnoho lépe a uživatel mu je schopen, vzhledem k ceně, lecos odpustit. Optimismus chápu u uživatelů, kteří nedávno přestoupili ze starých Škodovek, Trabantů atd (a že se majitel...
Milej Martine,podle mě seš jen obyčejnej chytrolín a teoretik,kterej až moc čte Svět motorů,vyzvídáš od mechošů různý názory a bereš si z nich jen to co chceš!Kolik jsi měl doma,nebo jen v rukách Fiatů a kolikrát tě zklamaly,ze na ně pliveš jed?Četl jsem celou debatu a seš silně zaujatej proti zn.Fiat a máš vůbec důvod?Je totiž rozdíl názor a pomluva!Ale máš pravdu,i já začínal s Fiatem po Škodě 120,bylo to Ritmo 1,5stará berla,ale šlapala a taky hnila.Pak Opel Kadet,1,6 D,mrtvej motor,ale levná nafta.Nakonec mně ten motor vypadl na želez.přejezdu s auta na zem,totálně shnilý přední nosníky a oplík se rozpůlil jak rohlík.Potom Uno,1,3 turbo,ůžasný svezení,ale zase ta hniloba kastle!Další auto 3 Golf,1,6 benz.prostorná karoserie,slabej motor a FAKT trapnej podvozek.Další 3 Golf,ale 2,8 VR6,už to líp sedělo na silnici,super jelo,ale pořád ty samý problémy kinetáky,uložení ramen,čepy,docela se mě golfík prodražil a taky spotřeba jako kráva.Další návrat k Fiatu,Marea Weekend,2,0 20v,naprosto bezporuchový auto,takovej nákladáček,skvělej motor,spotřeba,no živej dvoulitr,hřích tomu nešlapat,9-12l.na 100km.Mařenka,jak jsem jí říkal to se mnou taky vydržela nejdýl s mých aut,až to do mě narvala dodávka ve 150 na dálnici,mařenka do šrotu a já se půl roku rozhejbával.Ted mám Fiat Coupé,2,0 20v turbo,neskutečnej sporták s ještě neskutečnějším motorem.Mám to čiplý na 250 kobylek,auto mě ještě nenechalo ve štychu,nejezdil jem s ním za půl roku 30 tisíc a žádnej problém,teda nepočítám prořezaný pneu nějakým závistivcem.V tuto chvíli se už chystá taky do světa,potřebuju sklidnit hormon,toho blbnutí už bylo až až....Pomaličku se poohlížím opět po Marea Weekend,ale asi v JTD.S vlastní zkušenosti nemůžu na žádnýho fiátka říct nic špatnýho!Jo a moje mladá má Tipo,1,6 dohc,motor 190tis,sice z něj teče olej horem spodem,má shnilý zadní blatníky,digitální palubka je pěkná frajeřinka, pořád jezdí,léto,zima,bez garáže,nechávají ho dožít do STK.Její rodiče mají Citroen Xsara Picasso,v 25tis.zasukovaná převodovka,docela hustý,ne?Přestante tedy zarputilý odpůrci vše italů plivat jedy,většinou neopodstatněnýma argumentama a držte se faktů.