michalcj napísal:
Otec má fiata tempru super wariant(kombi), super auto v dané třídě a stáří. Spousta vychytávek co usnadňují práci při nakládání, odveze i klasickou postel 90cmx2m v kufru, při sklopených sedadlech. Nekecám, dělali jsme to tak hodně často.
Sám mám renault 19, super auto v dané třídě.
Vždy srovnávám, komfort, cena náhradních dílů, spolehlivost a cena.
brácha měl všechny evropské značky a přítelkyně zase asii.
Musím říct, že němec by byl rád japoncem. Ale není, neboť japonci mají vývoj už od konce...
Mám Seat Cordobu 1.9 SDi. Naprosto skvělé auto, jsem s ním moc spokojený. Jenže Seat je podobně zatracovaný jako Fiat. Jenže tohle je svým způsobem výhoda. Za míň peněz se dá pořídit dobře vybavené, spolehlivé, levně udržovatelné auto, které navíc i dobře vypadá. Nepatřím mezi nagelované machry ve značkovém oblečení, kteří si myslí, že na někoho udělají dojem tím, že si vozí zadek ve VW, Octavii nebo dalších rádoby kvalitních autech. Poměřuji užitnou hodnotu s cenou a tenhle poměr je u Fiatu určitě dobrý. Nemám s Fiatem moc zkušenosti, ale novějších modelů, jako jsou Stilo, Punto II apod. bych se určitě nebál. Nějaké ty mouchy se dá Fiatu určitě odpustit, protože za nižší cenu se dá pořídit lépe vybavený vůz než u jiných značek. Takže Fiata určitě ano!