Lukyn2 napísal:
Dobrý den,
Jen chci vložit menší příspěvek.... Řadu let, jsem prodával nové vozy PEUGEOT a vím že když se prodala 807 tak bylo jisté, že zákazník si už nikdy PEUGEOTA nepořídí.. Tyhle auta, jsou dělány v jendé továrně akorát si každá automobilka dodává svoje loga. Proč to jsem píšu ? Tyto vozy jsou jeden velký průser a za ty léta co se to vyrábí, to není o moc lepší... 1, již zmiňovaná elektronika, je jí tam zbytečně moc a je hrozně složitě udělaná. 2, kvůli tomu tyhle auta nekustečně ztrácí n...
No vidíš, a já byl asi výjimka, protože po P8072,0HDI jsem si pořídil ještě 407SW 1,6HDI .-)
S Pežoty jsem jezdil trvale od roku 1995 do roku 2008, kdy jsem prodal tu poslední 407 a když byl problém, tak až na jednu výjimku )- stahování okan ZL dveří u 807, nesousvisel s elektrikou. Vlastně - ano, u 407 ještě špatný spoj ve spínací skříňce, to mi autorizák u nás v Bludově neopravil, opravil jsem si to pak sám za 10 minut práce a hlavně zdarma, zatímco "odborníci" v servisu začali s výměnou baterky, startéru a další "jasné tipy" za tisíce
Faktem je, že to s tématem nesouvisí, ale osobně bych si dnes 807/C/Ullysse taky už nekoupil protože vím, že když vezmu S-MAXe s 2,0TDCi, budu zcela jinde po všech stránkách a to včetně možnosti následného prodejej.