anonym napísal:
Ne,on chce vidět jestli to auto opravdu vůbec máte. Celá ta diskuze tady totiž může v někom evokovat myšlenku,že neexistujete.
A sama si přiznejte-takových ženských moc není,co by věděly o čem píše Chris Harris,co je J.D. Power,kolik Nm měla Honda Civic před deseti lety,jaký parametry má ted 123 d,kdy přijde jaký nový motor na trh,čtete Autocar,Autobild,Automobil,....atd.
To je asi (určitě) pravda, ale taková Eliška (Junková) by mne asi (určitě) trumfla. A i ve formuli se objevily ženy a americké okruhy a úspěšně jezdí (ach ta skleróza) a WRC výborně jezdila .. Michell nějak, taky si už nepamatuju. Ale běžné to není, to je fakt. Možná ma malinký vliv, že mám 4 bratry. A prostě ráda řídím, i když ještě tak před deseti lety se jezdilo výrazně lépe, v současnosti je to i německu čím dál tím horší.
No najít číslíčka v tabulce zvládne i ..., takže já taky, a malou mrštnou Hondu jsem ještě v Německu dostala k 18., a pak už to šlo nějak samo. A Brumla (tím názvem doháním osmiválec, na který jsem neměla) právě stojí na parkingu tady v Salzburg a za 2 týdny bude zase v Praze.
A ano automagazíny občas projdu, byť raději ty německé (a britské, no i něco italského Quattronějak, ten býval hodně detailní) než české, kde s některými hodnoceními musím opravdu NEsouhlasit. Třeba když Oktávka rozmetá a porazí novou Lagunu, a autor v textu píše, že Laguna má lepší podvozek a motor, ale oktávka větší kufr. To si nědělám legraci, to jsem nedávno opravdu četla a to mi nevyhovuje, proto raději ty zahraniční. Porovnejte někde německou a českou verzi téhož časopisu, docela smutné.