Štvrtok 11.04.2013 11:21,
C5
A aby som nezabudol, toto auto nebrat, ak ma majitel sportovu dusu. Viem, ze sa to vsade opakuje, ale je to skutocne pravda. Citroen C5 cloveka priam prinuti jazdit plynule a plavit sa krajinou. Ked si vsimnete niekedy takeho cloveka na ceste, zistite, ze jazdi trochu inak ako vacsina koncernistov. Este na xsare som za par takymi naschval isiel, a oni ani nestlacali brzdu, vyuzivali motor a kludne sa hojdali :) Na vine je hlavne riadenie, ktore je naozaj dokonale izolovane od vonkajsieho sveta. Lenze nejako to cele ladi s komfortnym charakterom auta. Cize je to vyborne auto, ak mate rodinu. Je bezpecne a kroti vas v rychlej jazde. Ale nie ze by nevedel rezat zakruty..v rezime sport hydraulika zabranuje takmer vsetkym naklonom, ci uz do boku alebo pri brzdeni. Len vas to nebude tak bavit. Musim povedat, ze z mojej mladickej sportovej xsary (dovolim si povedat, ze na tu dobu vyborne auto na rychlejsiu jazdu) som sa musel dost prisposobit. Taka jazda ale pomaha aj spotrebe, a napr moj priemer na 2.0i je okolo 7.3 litra, pol na pol mesto a okresky. Ak mate radsej sportovejsiu jazdu, urcite by som uvazoval o honde accord.
reagovať