0
späť

diskuze k tématu: Čínská auta přicházejí do ČR

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 05:53, Cash-test?
Co to je?Sice vím,co tím chtěl autor ¨říct,ale u čínských automobilů to je docela úsměvné:).Dobré ránko
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 08:45,
to su ciste plagiaty, napriklad to strieborne mi silne pripomina trojkové BMW....to tmavé Lanciu Lybra....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 09:24, Čínský mor
Já jen doufám, že to bolševik nebude mít tak jednoduchý !!! Pokud jde o trenirky nebo fusekle, tak těch ať si tu prodávaj kolik budou chtít, ale s tim plagiátorstvim u aut je to průšvih !!! Automobilka vynaloží miliony korun na know-how, výrobu, marketing a podobně a pak přijde číňánek vokopčí to a vyrobí to za za desetinu ceny. Vzpomeňme si na českého výrobce minibiků z Ostravy........jak dopadl.....
Vláda ani EU nám nepomůžou - tímto vyhlašuji naprostý bojkon auto-moto zboží z Číny !!! Jen tak donutíme bolševika aby si to odvezl zpátky domů. Bohužel ale věřím, že chudý český motorista si za 100 000,- raději koupí novýho Čonga, než 10 starou poctivku ať už je od jakéhokoliv výrobce.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 10:04, tunelář charouz
at si ty auta Charouz strci do prd*le, doufám že češi nebudou tak tupí a nebudou ty šmejdy kupovat...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 11:00, RE: Čínský mor
Tomáš napísal:
Já jen doufám, že to bolševik nebude mít tak jednoduchý !!! Pokud jde o trenirky nebo fusekle, tak těch ať si tu prodávaj kolik budou chtít, ale s tim plagiátorstvim u aut je to průšvih !!! Automobilka vynaloží miliony korun na know-how, výrobu, marketing a podobně a pak přijde číňánek vokopčí to a vyrobí to za za desetinu ceny. Vzpomeňme si na českého výrobce minibiků z Ostravy........jak dopadl.....
Vláda ani EU nám nepomůžou - tímto vyhlašuji naprostý bojkon auto-moto zboží z Číny !!! Jen...
Asi myslíš fa Blata z Blanska
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 12:28, RE: Čínský mor
Tomáš napísal:
Vláda ani EU nám nepomůžou - tímto vyhlašuji naprostý bojkon auto-moto zboží z Číny !!! Jen...
Souhlasím!!!!Vždy jsem se snažil,aby mé názory nebyly razantní.Ovšem to se o těchto čínských křápech říct nedá.Znovu opakuju NE čínským autům.Už tak tady čonzi položili tolik firem....a tomu je potřeba učinit přítrž.A všichni,kteří o čínském šrotu uvažují.......zdraví má určitě větší cenu než nějaké auto.A kdo zaručí,že auta co se budou dovážet po těch crash-testech budou kvalitní?Já neberu číně její podíl na světových vynálezech (kartografie,papír,kormidlo,střelný prach,primitivní kompas a bůh ví co ještě) ale toto co předvádějí s autama je opravdu dost ubohé.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 13:00, RE: Cash-test?
anonym napísal:
Co to je?Sice vím,co tím chtěl autor ¨říct,ale u čínských automobilů to je docela úsměvné:).Dobré ránko
Cash-test se provádí na oslících povelem : "Oslíčku otřes se!" a pak se spočítají keš prachy, tzv. cash-flow ).
Co se týče crash-testu a kvality čínských aut, lze očekávat vzestup, podobně jako kdysi před 30ti lety u japonců a letos u korejců.
Současných číňáků bych se ale bál o to víc, že je budou řídit lidé zmámení nízkou cenou a výpary z použitých materiálů v interiéru, viz časté aféry s hračkami.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 13:04, RE: Cash-test?
apo napísal:
Cash-test se provádí na oslících povelem : "Oslíčku otřes se!" a pak se spočítají keš prachy, tzv. cash-flow ).
Co se týče crash-testu a kvality čínských aut, lze očekávat vzestup, podobně jako kdysi před 30ti lety u japonců a letos u korejců.
Současných číňáků bych se ale bál o to víc, že je budou řídit lidé zmámení nízkou cenou a výpary z použitých materiálů v interiéru, viz časté aféry s hračkami.
nechápu že sou tak blbý a schválej to-kopou si hrob páč lidi sou ůplně vypatlaný s prominutím a koukaj jenom na cenu,takže uviděj auto za 200 tis který tady stojí 800 tis tak si ho koupěj.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 13:56, RE: Cash-test?
anonym napísal:
nechápu že sou tak blbý a schválej to-kopou si hrob páč lidi sou ůplně vypatlaný s prominutím a koukaj jenom na cenu,takže uviděj auto za 200 tis který tady stojí 800 tis tak si ho koupěj.
S těma cenama to nebude zas tak růžové-dyt v článku píšou že v obchodě "auto-šit "v moskvě to auto co se zmáčklo v testech jak plechovka nabízí za 29900dolarů ro je asi 600tis.kč a to je za pojízdnou rakev trochu dost.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 14:56, vsetko zle je na nieco dobre...
Mozno to bude mat aj svoje pozitiva, pokial by sa tieto auta ujali a ti hlupejsi by si ich zacali kupovat, znamenalo by to, ze ojetiny kvalitnych originalov (mercedes, bmw) by sli s cenami dole vdaka nizsiemu dopytu. To je dobre pre nas mudrejsich, co si nemozme dovolit nove BMW. Druha vec je, ze BMW alebo Mercedes uz niesu to co byvali a kvalita sla dole, toto ich moznoze nastartuje a v snahe prilakat co najviac zakaznikov vratia kvality opet do starych zlatych cias....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 16:00,
jj nez koupit cinaka za 600 to radeji cinana (mercedes) za 200 a ty testy, se bude psat zena couvala s cinakem. Srazila popelnici, zahynula ve voze i s detmi DD
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 17:59,
Do téhle čínské rakve vleze jen sebevrah
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 18:27, RE: bez predmetu
anonym napísal:
Do téhle čínské rakve vleze jen sebevrah
mentálne zdravý človek si to nemôže kúpiť...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 21:50, Klid
Číňanů je mraky a než nasytí vlastní trh maj o zábavu postaráno a bude to trvat dlouho. Ale dostalo mě jak jsem viděl kopie BMW X5 za 700 tis.. Jednak to po svym designově zmršili. A pak neznam moc lidí, kteří by měli 700 tis na pokusy s čínskejma autama. Když Logan v základu stojí asi 190 tak čínaňi by museli prodávat tak za 90tis a o tom pochybuju.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Pondelok 24.09.2007 22:56, Alex
To je dost, že už konečně začal někdo vyrábět solidní auta za poloviční ceny těch německejch. Už se těším na pořízení takového vozu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 25.09.2007 10:22, RE: Alex
anonym napísal:
To je dost, že už konečně začal někdo vyrábět solidní auta za poloviční ceny těch německejch. Už se těším na pořízení takového vozu.
Pánbůh s tebou a zlé pryč
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 25.09.2007 20:27, RE: bez předmětu
anonym napísal:
to su ciste plagiaty, napriklad to strieborne mi silne pripomina trojkové BMW....to tmavé Lanciu Lybra....
curvy čínské
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 25.09.2007 23:44, RE: bez předmětu
anonym napísal:
curvy čínské
Já se na ty auta docela těším. Čím víc lidí si nakoupí auto z Boleslavi nebo Tchajwanu, tím echtovnější káru ve srovnání s něma budu mít Ne to jejich auto je na prd, crash test je jedna věc, ale to nevydrží ani po technické stránce. Motor zkroucený, ozubené kola rozlámané,čepy vympleté atd. Ale uvidíme za 30 let mno. Spíš mě štve, že ty evropské věhlasných značek už nejsou co bývaly.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.