0
späť

diskuze k tématu: Chodec je vládcem přechodu, rozhodl soud

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 09:37, Blbost
Chodci by se měli krotit. Bába tam vždycky vlítne, nečumí kolem a jednou se i stalo, že jsem musel do protisměru, ta si pak vyslechla :o)
Chtělo by to více semaforů a některé přechody zrušit, popř. dát příčnou buzeraci. Ale absolutní přednost je dle mého nesmysl. Chodci nedávají pozor a to je základní kámen úrazu - přejetí. A ne že za všechno může řidič.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 10:47, RE: Blbost
anonym napísal:
Chodci by se měli krotit. Bába tam vždycky vlítne, nečumí kolem a jednou se i stalo, že jsem musel do protisměru, ta si pak vyslechla :o)
Chtělo by to více semaforů a některé přechody zrušit, popř. dát příčnou buzeraci. Ale absolutní přednost je dle mého nesmysl. Chodci nedávají pozor a to je základní kámen úrazu - přejetí. A ne že za všechno může řidič.
Souhlasim. Je pravda, ze spusta lidi se rozhledne a neberou absolutni prednost na 100% tak vazne. Ale je sposuta tech, co tam vlezou bez rozhldnuti a spoelhaji na kus papiru, ktery rika, ze maji prednost. Nejkurioznejsi me prijde, kdyz je 2 prouda silince, vedle me v pravem pruhu stavi dodavka, vedel jsem co se bude dit, zastavil jsem taky, ale maminka s kicarkem zacala prechazet a prvni do vykouklo pred dodavku v mem pruhu byl kocarek, dlouho nic a pak maminka. To je hazard, co kdybych nezastavil? Prvni by tam mela mamina strcit hlavu a podivat se a pak kocar......
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 11:29, IDIOT
Doufám, že se tomu idiotovi, co vynesl tetno "výborný" rozsudek stane to samé. Jenomže jeho nikdo nepotrestá, protože on je přece soudce.
Výborně působí příměr že odškodnění obětí od Studénky je 250 tisíc a za 90tiletého ožralu co se nerozhlédl 740 tisíc. BRAVO
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 12:27, RE: IDIOT
Aleš napísal:
Doufám, že se tomu idiotovi, co vynesl tetno "výborný" rozsudek stane to samé. Jenomže jeho nikdo nepotrestá, protože on je přece soudce.
Výborně působí příměr že odškodnění obětí od Studénky je 250 tisíc a za 90tiletého ožralu co se nerozhlédl 740 tisíc. BRAVO
Pan soudce se asi špatně vyspal a nebo trpí záští vůči motorkářům. Rozsudek mi příjde podle zdravého selského rozumu jako absurdní, neadekvátní...lidově řečno "blbost". Není se však čemu divit, naše soudnictví poslední dobou svými verdikty jenom udivuje, takže se nejspíš jedná jen o volné pokračování příběhu : "Konec (soumrak) soudnictví v Čechách"...(ps: motorkář nejsem a můj vztah k motorkám je spíše negativní, ale pokud vše bylo tak, jak se lze dočíst, pak nechápu, čeho "tak závažného" se řidič motorky vlastně dopustil ???)
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 14:29, jako
mufik.martin napísal:
Souhlasim. Je pravda, ze spusta lidi se rozhledne a neberou absolutni prednost na 100% tak vazne. Ale je sposuta tech, co tam vlezou bez rozhldnuti a spoelhaji na kus papiru, ktery rika, ze maji prednost. Nejkurioznejsi me prijde, kdyz je 2 prouda silince, vedle me v pravem pruhu stavi dodavka, vedel jsem co se bude dit, zastavil jsem taky, ale maminka s kicarkem zacala prechazet a prvni do vykouklo pred dodavku v mem pruhu byl kocarek, dlouho nic a pak maminka. To je hazard, co kdybych nezastav...
jo jako, ja sem uz tady psal, ze se mi podarilo jeden kocarek prejet. Taky to jako bylo na prechodu ze jo, chudak decko to odeslo, maminka to prezila jako. sem zvedav jako, co z toho budu mit jako, zachvili mam soud. Jo, asi mi to nandaji, ponevadz sem nafoukal. Neche se mi do arestu skrz jedno blby decko, ze jo...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 18:50, CHce to občas usměrnit!
Lidi by si měli rozmyslet jestli vlezou před auto na poslední chvíli. Já vždycky lituju ty řidiče kteří takovýhleho pitomce porazí. Asi se o sebe nebojí ale zlámaný hnáty jsou hned.Chce to občas někoho proplesknout. Tudle mi vlezli na poslední chvíli před auto tři těžký borci v kšiltovkách. To bylo nadávek a fakáčů, jenomže jenom do doby než sem vylezl z auta. To bylo pak divení. Asi už jen tak před auto nikomu nevlezou.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 20:50, Kriminalizace slušných občanů
Ono by se panu soudci mělo přihodit to samé a obrátil by o 180 stupnů. Také jsem měl na přechodu kolizi, už se stmívalo a paní to odnesla se zlomenou rukou, no a ty oplétačky okolo toho a bezesné noci a těžce, těžce jsem se musel před paní plazit (po čtyřech), aby nedala souhlas s trestním stíháním, i sami policisté kritizovali současnou praxi. Tohle by si měl pan soudce prožít, prostě, byt jen do někoho na přechodu drcnete a jednají s váma pomalu jako s těžkým zločincem, kterého je třeba odsoudit pomalu k trestu smrti. Taková moje zkušenost.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 29.08.2008 21:52, osobni antipatie
Já myslím že tam hraje roli to, že to byl motorkář. Ono přecejen motorkáři (dobře 80-90% z nich) se chovají jako hovada. Že jezdí svižněji je normální, motorka není auto. Že dělají kraviny jasně, že se staví na zadní v každé druhé křižovatce beru. Ale aby vytvářeli schválně nebezpečné situace, sjednávají si respekt tím, že auto jako moudřejší ustoupí, ukopávali zrcátka, na křižovatce se propletli těma nej - nejkrkoloměnjšíma mezerama až dopředu (též si zvládnu po trávě projet až ke světlům) . Všichni ohnuté zadní SPZ a cajtům nestavíme. Tak to se pak není čemu divit, že většina motoristů je nemusí. (něco jak VW a TDI - ale o tom zas jindy). Navíc soudce byl beztak postarší pán v naftovém Volvu 960, kterému před dvěma dny nějaká krosová motorka s pokérovaným zajícem dělala nějaké příkoří, takže se nedivím že to vzal přísněji. Zda se má někdo jako soudce povznést nebo ne, to už je věc druhá, ale chápat ho chápu, byl to vzkaz motorkářům: "hoši, už nás fakt se*ete" . O toho chodce tu až tolik nešlo.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.