PetrT napísal:
BMW528i napísal:
nepřihlášený uživatel napísal:
Dobrý den chtěl bych se zeptat jakou limuzínu by jste mi doporučili do 100tisíc.Uvažoval jsem o audi a6 s motorem 1.8t+chip nebo BMW 530D no a nebo mercedes budto e270CDI a nebo 320CDI děkuji.
Zkusil bych specifikovat co od auta čekáte, kolik najedete, jestli máte jen na pořízení nebo i na provoz....
Myslím že je jasný k čemu má taková popelnice vyšší třídy sloužit - aby si soused sedl na zadek že pán má audi (MB, BMW... to je jedno) a přitom to nestálo víc než zánovní fabia právě toho souseda. Člověk co chce pohodlné auto za 100t opravdu na ježdění kouká po mondeu, passatu 5, C5... to za ty peníze seženeš velmi dobré kousky. Auta co jsou zmíněna v dotazu za 100t budou vraky.
jezdím v bmw 5, nemám ho na machrování, ale na ježdění, rozhodně bych nejezdil mondeem. pro mě je nepohodlné hlučné slabé a má poháněnou špatnou nápravou. mám e39 2,8i s lpg a e60 525d auto nemám ale na courání kolem domu, jezdím denně 85km do práce a 85 z práce z toho asi 1/3 po dálnici a 1/3 silnice 1. tř a 1/3 město. za rok najedu 50-60 tis
jinak to mondeo 2001-2007 lze srovnat s e39 (ne komfortem výkonem vlastnostmi), ale provozními náklady
mondeo 2006+ lze provozními náklady srovnat s e60
Spotřeba bude samozřejmě trochu hrát pro mondeo, protože má menší motory, ale není to moc. Já jezdím dost svižným tempem a mám spotřebu 7,5 u nafty a 10 u lpg, ale když jedu předpisově, tak mám u obojího o 1,5-2l na 100km mín a jsem někde jako mondeo.