0
späť

diskuze k tématu: Bmw -LPG přeměna

kategórie zaradenia témy: poradna, technické dotazy, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Piatok 03.10.2014 21:55, Bmw -LPG přeměna
Zdravím redakci TipCars.Mám pár dotazů ohledně koupe nového auta do 200 tisic .Tremi favority jsou BMW 3 e90 .VW passat a audi A4 s tim ze bych auto chtel predelat na LPG pohon .Otazkou je které auto s kterým pohonem by se mi nejvíce vyplatilo s ohledem na provozni naklady , spolehlivost ,dostupnost a ceny dílů a jestli se vubec vyplati predelavat na LPG pohon . K BMW se prikláním z estetických duvodu i kdyz vim ze interier neni nic moc .Predem diky za odpoved
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Piatok 03.10.2014 23:43, RE:
Dobrý den. Pokud nechcete naftový motor a najedete ročně více než cca 25 tis. km, je pohon na LPG velmi dobrou volbou. BMW e90 sice nedosahuje kvalit předchůdce, s benzínovým šestiválcem je ale stále velmi spolehlivé auto s výbornými jízdními vlastnosti. Při správné údržbě a zacházení nebývají s motory prakticky žádné problémy, spotřebu udržíte do 10 litrů benzínu na 100 km i při dynamičtější jízdě. Při koupi vozu počítejte s vyšší cenou náhradních dílů.
reagovať
Mexxim
počet príspevkov11
dátum registrácie05.10.2014
Nedela 05.10.2014 10:19, BMW motorizace
Dekuji.Takze jaká motorizace je podle vas nejvhodnejsi ? Neni 320 i moc slabá a líná ? a naopak 330i zbytecne silná ? a co zlatá střední cesta 325 i ? Vzhledem k predelani na LPG pohon mi spotreba starosti nedelá
reagovať
brin
počet príspevkov727
dátum registrácie28.03.2011
Nedela 05.10.2014 12:33, 330i
Třílitr v BMW je v podstatě legendární motor. Má neuvěřitelnou sílu a velmi klidný řidič je schopen se na okreskách dostat se spotřebou u benzínového šestiválce pod 7 litrů!! Běžná spotřeba lehce pod 10 litrů. Prostě chybu rozhodně neuděláte. Je to jeden z nejlepších motorů, které kdy BMW vyrobilo.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.