0
späť

diskuze k tématu: BMW 5 (E60) nebo BMW 3 (E90)

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 07.12.2013 18:17, BMW 5 (E60) nebo BMW 3 (E90)
Vážená redakce, prosím o srovnání modelů BMW 5 (E60) a BMW 3 (E90). Chci jsi pořídit něco lepšího, prostě mám rád luxusní vozy.
Moje představa je od r.v. 2005(najeto do 200t km), v ceně kolem 250 000,- Kč
automatická převodovka,Spotřeba do 10l/100km při normální jízdě do 100km/h by byla příjemná, ale jezdím převážně ve městě,takže nevím zda reálná.
Jde mi také o to, aby mě případný servis nebo výměna některých dílů úplně nezrujnovala.(bereme-li v neautorizovaným servisu)
Když dojdete k závěru, že tyto vozy pro mě nejsou vhodné, tak mám ještě jednoho kandidáta (VW passat)... pokud mi doporučíte mercedes či audi, nejsem proti.
Velice Vám děkuji s pozdravem Beránek
reagovať
Ne321
počet príspevkov196
dátum registrácie02.07.2013
Utorok 10.12.2013 19:59, RE: BMW 5 (E60) nebo BMW 3 (E90)
nepřihlášený uživatel napísal:
Vážená redakce, prosím o srovnání modelů BMW 5 (E60) a BMW 3 (E90). Chci jsi pořídit něco lepšího, prostě mám rád luxusní vozy. Moje představa je od r.v. 2005(najeto do 200t km), v ceně kolem 250 000,- Kč automatická převodovka,Spotřeba do 10l/100km při normální jízdě do 100km/h by byla příjemná, ale jezdím převážně ve městě,takže nevím zda reálná. Jde mi také o to, aby mě případný servis nebo výměna některých dílů úplně nezrujnovala.(bereme-li v neautorizovaným servisu) Když dojdete k závěru, že tyto vozy pro mě nejsou vhodné, tak mám ještě jednoho kandidáta (VW passat)... pokud mi doporučíte mercedes či audi, nejsem proti. Velice Vám děkuji s pozdravem Beránek

Trojka je mala, hodne mala, ale celkove lepsi auto. Narozdil od petky ma celkem slusnou pasivni bezpecnost, interier sice neni zrovna hitparada kvality, ale na pohled vypada preci jenom lepe. Trojka v ramci stejne motorace lepe jede a ma sportovnejsi podvozek. Lze ji sehnat v benzinu zatimco petka v benzinu je skoro nesehnatelna. Petka nabidne komfortsitze jakozto ultimatni sedacky a je tam par nepodstatnych prvku vybavy navic, o neco vice mista, ale take zadny zazrak v ramci tridy. Petka ma vetsi kufr jak sedan tak kombik, pokud potrebujete vozit veci.
Servisne je to plus minus nastejno, ani jedno neni zadna hruza, odchazi podobne veci. Petky byvaji vetsinou strasidelne ojete, bezne trista i vice tisic kilometru, trojku bych rekl ze je snazsi sehnat rozumne jetou.
reagovať
Beri
počet príspevkov1
dátum registrácie07.12.2013
Piatok 13.12.2013 00:01, RE: BMW 5 (E60) nebo BMW 3 (E90)
Díky za příspěvek, kdyby měl někdo další zkušenosti, napište. Budu rád... Beránek
reagovať
BMW528i
počet príspevkov372
dátum registrácie07.01.2013
Piatok 13.12.2013 18:34, e60
zdravím mám e60 525d automat, jezdím svižně a hodně město. spotřea dlohodobá 8,5, město 12 kolony a dálnice do 6l, servisně není nákladná pokud to není vrak, mám poctivých 270tkm což je na ten ročník spíše menší průmer, nelimitoval bych se malým nájezdem, stejne bude stočený.
servisně vyjde na e60 i e90 nastejno, e60 bude mít najeto stejně jako e90 a všechny auta v této třídě. e60 bude jedno z nejlevnějších aut této třídy a jedno z nejlepších. rozhodně doporučuji BMW, 3/5 vybírejte co Vám po zkušbí jízde líp sedne.
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Štvrtok 05.06.2014 17:09, re:
Dobrý den. Ani s jedním z Vámi vybraných BMW určitě neuděláte chybu, pokud ale hledáte luxus, je pro Vás tím pravým vozem řada 5. Do desetilitrové spotřeba byste se měl vejít s výborným benzínovým šestiválcem, se kterým prakticky nebývají problémy. Z hlediska spolehlivosti je dobré zajímat se spíše o manuální převodovky, z automatů totiž často uniká olej.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.