Já zase trvdím, že když je někdo trubec, tak dostane smyk i s 8x8 Tartou 813 s náhonem na všech 8 kol. V zimě-pokud není člověk magor-tak ví, že na sněhu se jezdí jinak, než v létě na suchu. A že to, čím hňápe na plyn, není buková noha, ale noha člověka, kteoru ovládá šedá kůra mozková. Pokud jí člověk (té hmoty) v hlavě má spoň trochu, pak ho ani v zimě nemusí trápit nějaké ustřelování zadku něbo čehokoliv. Jedu prostě tak, aby se mi to nestalo a v zatáčce nedupu na plyn, jak slon.
O tom, že s RWD už leckam nevyjede z titulu toho, že to prostě občas nejde, neb to má své limity, nemá smysl diskutovat. Osobně bych RWD maželce koupil pouze v případě, kdybych věděl, že v zimě dojede domů a bude jezdit tam, kde ji nepotkají zimní "radovánky".
Zasněžený kopec prověří lecjaké auto, ale RWD zde silně ztrácí. Protože mám to štěstí a bydlím tam, kde bydlím, zimních "borců" s RWD vídávám poměrně dost
Dokáže je potrápit i byť jen prohrnuté parkoviště u Hypernovy. To se vždy musím řehtat, když najede pán v kravatě na parkoviště a zadní kola se pěkně zanoří do neprohrnutých 10cm břečky
Pán pak půl hodny šaškuje, než se někdo obětuje a jde ho vytlačit