Štvrtok 11.06.2009 17:08,
dobrý článek...
Jelikož docela často v poslední době využívám na cestách X6,mohu jen potvrdit již výše zmiňované dojmy autora článku.Z mého pohledu pouze několik postřehů - zavazadlový prostor je sice docela velký,ale pokud jste menší postavy,nedosáhnete až dozadu.Pravidelně se mi stává,že se praštím do hlavy o vyčnívající zámek kufru.Uvnitř je skutečně místo pouze pro dva dospělé a dvě děti do nějakých 160cm výšky.Jinak co se týká jízdních vlastností,ty jsou na tak těžké auto skutečně excelentní.Pokud bylo auto syrové,tzn.do nějakých 5tis.km,trošku mě zarážely reakce automatické převodovky,kdy sebou auto nepředvídaně škublo neboli řazení neprobíhalo zcela podle mých představ,ale nyní,po ujetí cca 12tis.km již probíhá vše naprosto hladce.Řazení na volantu vůbec nepoužívám,není důvod.Motor 4.4 twinturbo jede úžasně,mohu jen doporučit,ovšem většina kupců,jak jsem si stačil všimnout,stejně volí dieselovou verzi.Z mého pohledu se jedná celkově o velice vydařený automobil,který si ještě navíc zachovává punc originality.
reagovať