Poučenie do života pre všetkých: s cigáňmi sa neobchoduje!
Tiež mi raz prišla celá takáto trvalo opálená rodina na obhliadku keď som predával auto (cez telefón som to nevedel, bol by som im rovno zložil), ešte sme ani poriadne nevyrazili na cestu pri testovacej jazde a už počul nejaký imaginárny buchot, po jazde snaha o nezmyselnú zľavu, po rozlúčení sa mi ešte skúšali o hodinu volať či som si to nerozmyslel, že ešte neodišli z mesta.
Inokedy mi bolo ľúto vyhodiť do kontajnera detský kočiar tak som ho dal na inzerát za 10 €, že ešte niekomu poslúži. Prišli takíto (vraj) zo 70 km vzdialeného mesta (lebo to sa bohovsky oplatí taká štreka kvôli takému kaufu, že?) aj s deckom a že teda ho berú. A ja dobre, 10€. Tak sa vyčítavo pozrel na ženu, že ako to čítala ten inzerát, že to malo byť zadarmo! A ja že nie, nie, len pekne navaľte peniaze alebo páľte do preč! Mne to bolo fakt ukradnuté, keby to boli normálni ľudia tak im ho dám aj zadarmo, ale hentým som to nechal vyžrať. Začali zhľadávať drobáky po vreckách, v aute a pod. Som ich nechal 5 minút loviť všetky drobné mince, ktoré našli, aj tak to nebolo celých 10, ale už som nemal nervy na to. A o týždeň som chlapa videl na linke u nás vo firme. Asi každý deň dochádza...
Proste klasickí zmrdi cigánski.