Dobry den, no kdybych vedela co je ten clovek zac (kdybych si ho nasla na netu drive), ani bych mu telefon nezvedala.
Dnes jsme prodavali Marku Bandovi nase auto, a jeho kolegovi, co prijel s nim.
No, z predchozich zkušenosti jsme tentokrat trvali na okamzitem prepisu na miste.
Tedy v Mnichove Hradisti.
Takze prepsano mame, ofoceny TP pro pojišťovnu i kupni smlouvu taky.
Vse jak pisete.
Dusovani se o nezarukach atd.
Vse jsme po telefonu rekli, vse jsme zapsali do kupni smlouvy, vse na cem jsme se domluvili. Projeli jsme i auto, na co chtel, se podival.
Nejdriv komedie, že dá o 20tis míň (a to jsme mu uz 30tis slevili), protoze to a to (pravdepodobne zapomnel obsah vsech telefonatu a zneni inzeratu).
Zacal se rozcilovat, bouchl mi dvermi auta a jela jsem domu. Dohoda je dohoda..
Za par kilometru se vracim, protoze si to rozmyslel..
Nevim, jestli mate stejnou zkusenost, ale fakt komedie. Romu znam spoustu a slusnych, ale tohle, to byl děs, herci od pohledu.
Ve finale jsem evidencku uhradila ze sveho a prepis taky nechtel platit, ze ma posledni 500 na benzin..
Pri odchodu mne oba utvrzovali, at jim dam na benzin-naftu, aby dojeli domu atd.., no strasny !!
Jeste ze v budove je i policejni stanice a videli nas lidi i magistratu!!
Strasny.
A finale - neni to ani snad 5 hodin a uz pise, ze je vse nok a ze to byl podvod... Ze chce cast penez zpet nebo vsechno zpet a odvolavaji se na pravnika JuDr Moravcovou z Pardubic.
Ta pani je bud chudák nebo kamaradka.
Jeste chvíli nam budou vyhrozovat, podam na ne trestni oznameni primo v Hradisti, kde nas videlo spoustu osob.
Pokud mate nekdo nejaky napad jak reagovat na jejich nemistne zpravy, nebo to cte nejaky pravnik-advokat-vysetrovatel, co tuto rodinu resi, nech mne kontaktuje,, dekuji