Štvrtok 12.02.2009 16:18,
Prodejci slevňují...je čas nakoupit...
Ano i ne, většina skladových vozů je "rok stará", tedy skladový vůz, co "momentálně nemá jasného kupce, který si jej objednal". Jasně že sleva je na místě. Ale někteří prodejci to "využívají" k reklamě, až to vypadá, že se nabízí něco SUPER. A tlačí nás ke koupi. Když se podíváte na těch několik nově vyrobených (a neprodaných ) vozů, zjistíte, že ceny jsou "úplně někde jinde", žádná SUPER cena. Tak mi to přijde jako laciný trik, jak výhodně prodat, pardon - "výhodně nakoupit". Stále mi zní v uších, když jsem procházel areálem Škody, věty typu " ty vozy, co tady vidíte na ploše, už mají svého budoucího majitele, protože my nevyrábíme na sklad". Tak proč tedy je toho povyku pro nic tolik, kde se stala chyba? A propos, když z vozu vyberu část výbavy, pozměním cenu směrem dolů, tak se jaksi nehodí machrovat, že je to taky SUPER cena. To beru jako samozřejmost, vybrat si výbavu, ale i toto se běžně "využívá" jako něco EXTRA. Jen, někdo to "žere, někdo ne". Krize teprve začíná, tak jsem zvědav na "rétoriku prodejců", co teprve přijde, neb nikdy neříkej nikdy.
reagovať