0
späť

diskuze k tématu: Auta stále levnější

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.03.2010 09:26, Auta?
Pane Šikle, v nadpisu píšete o autech a v článku jsou motorizované nákupní tašky.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.03.2010 10:08, Kalina...
Nemá ta strašná Kailna-Malina nějak přemrštěnou cenu? Solidní je ta Panda...to už byse dalo překousnout. Bude to brát jenom benzín a semtam olej...a přežije nás to všechny. škoda, že nemá vykonnější motor. Třeba jako Yaris 1.0.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.03.2010 11:19, RE: Auta?
David V napísal:
Pane Šikle, v nadpisu píšete o autech a v článku jsou motorizované nákupní tašky.
My co sem chodime clanky cist a diskutovat, nikdo z nas si takoveho prcka neporidi. Znam ale hodne rodin, nebo starsic hmanzelskych paru, kde fabia HTP, nebo treba Chevrolet spark/renault thalia hraji roli jedineho auta v rodine.
Pro Pana Šikla:
Nejak mi nesedi popis u Thalie - nadpis thalie, pod nim fotka Loganu, v textu se pise o Thalii a najednou o Loganu s benzinovou dvanactistovkou pod kapotou...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.03.2010 12:46, RE: Auta?
David V napísal:
A některé ty prckolety se dělají i v dehtu. Pomoc!!
Mám poloauto za 1/4 mega, ale jezdím za 3,8 místo za 4,5, a to se vyplatí.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.03.2010 13:18, RE: Auta?
David V napísal:
I nákupní tašky na 4 kolech patří do kategorie osobních automobilů ... s tím nic osobně nenadělám ...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.03.2010 13:22, RE: Auta?
David V napísal:
A některé ty prckolety se dělají i v dehtu. Pomoc!!
Mám poloauto za 1/4 mega, ale jezdím za 3,8 místo za 4,5, a to se vyplatí.
Ano, některé mini vozy lze doopravdy sehnat s naftovým motorem ( nejčastěji s tříválcem) za který je však nutné pořádně připlatit.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.03.2010 13:28, RE: Auta?
Alkantpan napísal:
My co sem chodime clanky cist a diskutovat, nikdo z nas si takoveho prcka neporidi. Znam ale hodne rodin, nebo starsic hmanzelskych paru, kde fabia HTP, nebo treba Chevrolet spark/renault thalia hraji roli jedineho auta v rodine.
Pro Pana Šikla:
Nejak mi nesedi popis u Thalie - nadpis thalie, pod nim fotka Loganu, v textu se pise o Thalii a najednou o Loganu s benzinovou dvanactistovkou pod kapotou...
Jedná se o Thalii, opraveno. Díky
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 10.03.2010 14:16, RE: Auta?
Petr - TipCars.com napísal:
I nákupní tašky na 4 kolech patří do kategorie osobních automobilů ... s tím nic osobně nenadělám ...
Dyť já vím, to byl jen takový šťouch.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 11.03.2010 01:26, deformační zóny nás ostatních
Proč se tomu smějete? Já ty auta vítám. Náhodou když se vybouráte, protivník v těchto vozech bude příjemnou deformační zónou , jak do peřinky.
reagovať

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.