Nedela 27.07.2014 22:43,
TT první generace jako veterán?
Dobrý den,
mám trochu specifický dotaz ohledně Audi TT. Manželce se vždy líbilo TT první generace ve verzi cabrio, zatímco ta aktuální se jí příliš nelíbí. Přemýšlel jsem o tom, že bych jí splnil přání, nicméně mám trošku problém s tím, že TT první generace je už přeci jen dost staré, nicméně byť by nebyl problém koupit nové, chtěl bych první generaci, která by zároveň mohla posloužit i ke splnění mého přání, mít nějakého \"vetarána\", což pravda ve spojení s TT zní divně. Účelem TT by měly být výjimečné - víkendové jízdy, jednou za čas, jen pro radost, přes zimu by v podstatě nejezdilo, resp. jen pro udržení v kondici, aby půl roku neparkovalo jen v garáži.
Dotaz v zásadě zní, jaké zvolit tak, aby jej bylo možno co nejvíce udržet v bezproblémovém provozu (předpokládám, že ne šestiválec, asi 1,8 T ve verzi quattro, ovšem nevím co s quattrem udělá čas) a s čím mám počítat, že bude třeba vše na autě opravit / vyměnit, pokud jej pořídím tak, aby bylo v perfektní kondici a nehrozil problém při jízdě, případně, zda je to vůbec dobrý nápad, nebo jen určitá fantazie a mám raději přesvědčit manželku do nového a to si opatrovat a ponechat.
Předem děkuji za tipy, nápady či jakékoli postřehy na toto téma.
S pozdravem Jakub
reagovať