Ahoj,
poslední dobou silně uvažuji o koupi audi rs4 b7 rv2007. Jelikož ve svém okolí nemám nikoho kdo by mi odborněji dokázal poradit tak to zkusím tady.
Potřeboval bych vědět zdali to není absolutní skok do prázdna, nebo sebevražda pro normálního, pracujícího člověka. Jestli mě to auto nesežere i s ponožkami a jaké jsou zhruba roční náklady na provoz. Chápu že odpověď na dotaz ,,není to zbytečné?" je samozřejmě ANO. Ale jedná se o můj vysněný vůz a ceny už taky nejsou nějak extrémě astronomické. Není tu někdo kdo má osobní zkušenosti s tímto vozem? Není to už starej pekáč co se mi bude jen ,,srát"? Bylo mi řečeno, že atmosféry nejsou až tak poruchové a u novějších přeplňovaných motorů vyhoňených turbem už neseženu manuál.
V autech se zas tak odborně taky nevyznám tak nevím. Uvažoval jsem i nad s4 ale pak soused přitáhnul jednu rs z ndr a bylo jasno...ten zvuk je neskutečnej.
Pro úplnost jednalo by se o audi rs4 b7 avant
Rv kolem 06/07 309kw quattro 4.2 fsi.
Nebo pokud máte někdo ponětí o něčem levnějším/podobném tak si taky rád prohlédnu. Protože mě vážně nenapadá s čím toto auto srovnávat
.
Nevýhody by pro mě byli asi jen pořizovací cena..cena brzd a pravděpododbně nasranej soused protože ty auta jsou celkem rare a nevim jak by se tvářil kdybych u sebe taky jednu zaparkoval.
Každopádně díky za rady a tipy.