0
späť

diskuze k tématu: Koupi vozu adui A6

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 01.03.2014 13:11, Koupi vozu adui A6
Dobrý den.Mám zájem koupit vuz audi A6 2.4i 130kw.Je to dobrá volba? Jaké jsou provozní a servisní náklady.Děkuji
reagovať
Paul
počet príspevkov773
dátum registrácie07.11.2008
Pondelok 03.03.2014 14:02, RE: Koupi vozu adui A6
nepřihlášený uživatel napísal:
Dobrý den.Mám zájem koupit vuz audi A6 2.4i 130kw.Je to dobrá volba? Jaké jsou provozní a servisní náklady.Děkuji

Bohužel motory 2,4 a 3,2 moc povedené nejsou. Zásluhu na tom mám sice i longlife interval, ale i šetření. Často se stává že nevydrží řetězové rozvody. 2,4 navíc nepřesvědčí ani dynamikou ani spotřebou (která je na úrovni 3,2 - ta už aspoň jede). Když už benzínovou A6, tak 2,0 TFSI. Ta bohužel nejde zkombinovat s quattrem. Jo a automat + přední náhon = multitronic = nebrat!
reagovať
nnnn
počet príspevkov3
dátum registrácie11.03.2014
Streda 12.03.2014 09:56, RE: Koupi vozu adui A6
nepřihlášený uživatel napísal:

Dobrý den, jestli mohu poradit, tak zvolte 2,8 V6 quattro a nechat si namontovat LPG,mám ji,mohu posoudit,na zimu lepší auto není,max pohodlné,spotřeba 11l plynu na 100km při normální jízdě,měl jsem i 2,4 a to vůbec nejelo,nemělo to výkon do prudších kopců,2,8 jede ani nepocítíte, že jedete do kopce, prostě paráda
reagovať
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Štvrtok 05.06.2014 14:27, re:
Dobrý den. Audi A6 s tímto motorem je poměrně dobrá volba, na trhu jich je však poměrně málo a nebude jednoduché najít vůz v dobrém stavu. Mimo vyšší spotřeby paliva musíte počítat s vyššími provozními náklady oproti vozům neprémiových značek. Dražší jsou jak ceny samotných dílů, tak servisních prací. Jistou roli může hrát také vyšší cena povinného ručení.
reagovať
nnnn
počet príspevkov3
dátum registrácie11.03.2014
Štvrtok 05.06.2014 20:55, RE: re:
Karel - TipCars.com napísal:
Dobrý den. Audi A6 s tímto motorem je poměrně dobrá volba, na trhu jich je však poměrně málo a nebude jednoduché najít vůz v dobrém stavu. Mimo vyšší spotřeby paliva musíte počítat s vyššími provozními náklady oproti vozům neprémiových značek. Dražší jsou jak ceny samotných dílů, tak servisních prací. Jistou roli může hrát také vyšší cena povinného ručení.

to máte pravdu,servis i provozni naklady jsou naročné,ale s náhradními díly to není tak hrozné, je jich spousta na vrakovištích
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.