Utorok 13.05.2014 19:01,
RE: A4 s 3,0TDI
Přileju trošku ohně do diskuze, jestli jste fanoušek Subaru, tak to prosím nečtěte hrozí, že vás můj názor rozzuří k nepříčetnosti, upozorňuji též, že existuje 0,5% řidičů kterých se moje postřehy netýkají, též existují verze Subaru (STi) které jistě úctu zasluhují, ale kolik jich jezdí a kolik jich řídí těch 0,5% řidičské populace? Pro všechny ostatní: Moje předchozí auto Subaru Impreza, moje současné auto Audi A4 a nemohu s výše uvedeným souhlasit: Toto jsou letákové proklamace majitelů Subaru kteří musí neustále omlouvat to, že jsou exoti (vhledem k tomu, že jsem Imprezu vlastnil a předtím Legacy, tak jsem jeden z nich) a dokola stále omílají něco o jízdních vlastnostech. 99,5% majitelů těchto, i jiných aut (včetně mě) nedokáže pořádně poznat rozdíl. 99% jízd probíhá tak, že to ani nezkoušíte a budete tady vychvalovat auto které je podobně předražené jako Audi, žere jako tank, interiér má jak z pouti a rozvrzaný je po pár desítkách tisích km? 90% těchto skvostů ujede každá lepší oktávka v dechtu, ano, uznávám se slušným řidičem na okresce asi ne, ale držet se ho bude. Servis je rozhodně dražší než u Audi a nadto návdavkem přidává bezva prodejnost, moje Impreza se prodávala 2 roky. Audi jde z domu za rok a kupce mám už nyní. Dále je absurdní porovnávat A4 s imprezou, A4 je střední třída,Impreza kompaktní, když už chcete porovnávat tak s A3, pěkně benzín s benzinem, diesel s dieselem a myslím, že s dnešní S3 by mělo velký problém i démonizované STi. Další důvody si nechávám na další reakce :o)
reagovať