Pavel Kulda napísal:
Naše další jednání byla směřována na vedení spol. AMT Praha, kde jsme osobně jednali s p.Vojtou, p.Hálkem i Dr.Horst Udo Richtrem, bohužel ani nejvyšší vedemí spol. v ČR nám nevvyšlo vstříc v žádném směru s nabídkou konečného řešení situace, ačkoliv každá návštěva byla provázena údivem nad skutečností, že vůz je stále naším majetkem. Proto jsem kopie celé mé dokumentace včetně znaleckých posudků v češtině a v překladu AJ zaslal 19.04.07 přímo výrobci do Anglie. Podařilo se mi kontaktovat B. De...
Vážený pane Kuldo,
po přečtení Vašich řádků jsem se znovu přesvědčila,že v tomto státě mají podvodníci a zloději stále zelenou,jsouc pod ochranou státních institucí a člověk bez těch ,,správných" kontaktů musí o svá práva tvrdě bojovat.Někdy je to boj marný,dlouhý,což je zřejmě i Váš případ.
Ale bojujte dál,chci věřit,že se konečně najde instituce,která tento případ konečně řádně vyšetří a že tito profesionální zloději na pozicích pro normálního člověka nedostupných,si tento zmetek,prodaný za dva miliony převezmou k vlastnímu užívání a Vám vrátí Vaše peníze.
Určitě budeme sledovat další vývoj situace ve Vašem případě,přejeme hodně zdaru a držíme palce!!! Jana