anonym napísal:
pane Vaculík,
jestliže donedávna jsem měl pochybnosti o míře Vaší inteligence a o způsobu náhledu na svět, tak těmito výlevy, které zde předvádíte (nechci být sprostý, jen proto nepoužiji silnější výraz), jste mi dokonale odpověděl. Opravdu máte velmi ale velmi zjednodušený pohled na svět, Váš žebříček hodnot odpovídá opravdu 13-letému chlapci jak tady už někdo vtipně podotknul a zrovna tak Váš náhled na svět. Vaše zaslepená nenávist ke koncernovým vozům už vám dovoluje zmínit jejich špatné vlas...
Můj žebříček hodnot.
1) Nemuset se stydět za nic co dělám (tato diskuse je na samé hraně)
2) Nežít ve lži. (narozdíl od jiných zde jsem konkrétní osoba, nevymýšlím si příjmy)
3) Užít si života, může být velmi krátký a je jen jeden (nehodlám si ho proto kazit hondbou z penězi či splácením leasingu na vůz, který je na hranici mých finančních možností. Jsem příjmová skupina pro kterou je optimální volbou např. Kia Cee´d či Ford Focus a jsem s tím dokonale smířen, z nadšenectví mohu dát přednost starší a výkonnější či charismatičtější ojetině. Mnozí chudáci mých příjmů jezdí superbem, ale pak opravdu musí křečivotě držet šrajtovli a nepustit ani korunu navíc, nemohou si nikdy dovolit žádnou velkorysost).
4) Vzdělání a poznávání čehokoliv (tak, jako do aut, snažím se vidět i do celé řady jiných věcí, avšak jen těmi znalostmi o autech lze se slušně uživit).
A pak až ty další věci.
Věřím, že průměrný třináctiletý chlapec smýšlí podobně.
Nechme toho. Mojí autoritě jistě pořádně škodí matlat se tu v přízemním napadání a vy máte jistě lepší věci na práci, než číst moje příspěvky do diskusí. Samozřejmě budu rád, když zachováte přízeň technicky orientovaným článkům. Vozy koncernu VW jako příklady nevhodných postupů a špatných řešení z nich vymizí stejně jako z výrobních linek. Takovému VW Golf 1,4 TSI (90 kW) nemohu vytknout vůbec nic a třeba čtenáři auto-moto speciálu vědí, že tento model používám naopak jako etalon. Pro mne osobně je moc drahý, na druhou stranu nemohu říci, že za ty peníze nestojí.