0
späť

diskuze k tématu: LAND ROVER DISCOVERY 3 (doplněno)

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 15.09.2007 14:11, RE: Edmundovi
anonym napísal:
pane Vaculík,
jestliže donedávna jsem měl pochybnosti o míře Vaší inteligence a o způsobu náhledu na svět, tak těmito výlevy, které zde předvádíte (nechci být sprostý, jen proto nepoužiji silnější výraz), jste mi dokonale odpověděl. Opravdu máte velmi ale velmi zjednodušený pohled na svět, Váš žebříček hodnot odpovídá opravdu 13-letému chlapci jak tady už někdo vtipně podotknul a zrovna tak Váš náhled na svět. Vaše zaslepená nenávist ke koncernovým vozům už vám dovoluje zmínit jejich špatné vlas...
wau, zas nejvíc kritizují všehoznalí anonymové A do Vaculíka se laskavě nemontuj. Jako jeden z mála umí uhodit hřebíček na hlavičku a pojmenovat věci pravými jmény. Že to napíse naplno jak to je, na tom nic není. Právě naopak. Že to nedovedete strávit, nebo se vám to neodí do krámu je váš problém. Rozhodně pan Vaculík mívá víc jak v 90% případů pravdu.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 15.09.2007 14:12, to edmundum
mam shodou okolnosti v v rodine 10-leteho nissana i novou fabii starsi typ a musim napsat ze ze daleko vice zavad hovori v neprospech fabie ato ne jen v ramci nasi rodiny. to na obhajobu pana vaculika.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 15.09.2007 15:54, nepřekvapuje...
Jako bývalého zaměstnance,který byl před lety svědkem ,jak zbořená -opravená referentská /předváděcí/ vozidla následně -bývalý importér.BMW. provázaný s importem Jaguar,Land Rover ... prodal ,jako nová,....A To vše pod vedením bývalého východoněmeckého diplomata,
Dr. jaderné východoněmecké fyziky Udo Richter,
Naštěstí už snad nemá takový vliv na ministerstvu vnitra a u policie...
takže hodně štěstí u soudu,doporučuju výrazně medializovat-televize....
To Vaše auto se asi koupalo velmi pravděpodobně v ,,kanále Lamanš,,,pár přepravních lodí se tam skutečně hodně zalilo slanou vodou,a pomlátilo....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 15.09.2007 17:32, Jako jeden z mala umi uhodit hrebicek na hlavicku ?
anonym napísal:
mam shodou okolnosti v v rodine 10-leteho nissana i novou fabii starsi typ a musim napsat ze ze daleko vice zavad hovori v neprospech fabie ato ne jen v ramci nasi rodiny. to na obhajobu pana vaculika.
Pojmenovat veci pravymi jmeny ??
Tohle je obycejny populismus a je smutne jak uspesny !!
Pan Vaculik je novinar a cilem je samozrejme co nejvetsi zajem o jeho clanky (nebo ne ?). Clanky obsahuji vzdy spoustu odbornych informaci, ale take kritiku VW, coz samozrejme pritahuje ctenare.
Mohli bychom vratit stejnou minci, i "zamindrakovane vlastniky znacek XY", kteri nemaji dostatek penez na renomovane znacky.
Ja osbne mam 3 roky stareho Megana Grandtour, koupil jsem ho kvuli rodine. Neni to muj "salek caje", ale mindrak z toho mit nebudu. Nemel bych ho ani pokud bych jezdil tou demonizovanou Fabii HTP, protoze si nemyslim ze je auto symbolem uspechu.

Meli bychom se drzet debaty o autech a nepoustet se do takovych diskuzi.
Pane Vaculiku, prosim vas, nekazte nam tedy o moralce a nenapadejte tady slusne lidi o kterych vubec nic nevite.

Dekuji Martin

P.S. Vsem anonymum - registrace trva nekolik vterin, zkuste to ..

reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 15.09.2007 20:40, RE: Nove auto
anonym napísal:
Panebože Mufíku....

- Elektrika a elektronika v autě je z 90 % stejná, ať jde o holátko a nebo ne.

- většinou se nesere elektrika, ale železo (což bývá i ten snímač)

A k tomu pán měl zřejmě smůlu - já počínání toto člověka při koupi nemůžu považovat za rozumné ani trochu.

elektrika nie je rovnaka! naopak, ak si do auta kupujete nadstandard zvycajne sa jedna o dorabky priamo u subdodavatelov - kvalita ide dramaticky dolu!!!
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 15.09.2007 21:05, RE: nepřekvapuje...
anonym napísal:
Jako bývalého zaměstnance,který byl před lety svědkem ,jak zbořená -opravená referentská /předváděcí/ vozidla následně -bývalý importér.BMW. provázaný s importem Jaguar,Land Rover ... prodal ,jako nová,....A To vše pod vedením bývalého východoněmeckého diplomata,
Dr. jaderné východoněmecké fyziky Udo Richter,
Naštěstí už snad nemá takový vliv na ministerstvu vnitra a u policie...
takže hodně štěstí u soudu,doporučuju výrazně medializovat-televize....
To Vaše auto se asi koupalo velmi prav...
Však taky ten lotr vychodňárskej je ex-konfidentem STASI
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 15.09.2007 21:06, medializovat?
Také mi připadá popis celé události s prodejem a následným užíváním (nebo neužíváním) vozu přinejmenším neúplný, ale zaujal mě nápad medializovat celý problém. A to jinde než jen na internetu. Nevím jaký zájem by o to měla zmiňovaná televize, ale třeba by si mohl poškozený zaplatit inzerát v novinách. Už tak prodělal dost peněz, takže cena velkého inzerátu v nějakých renomovaných a hodně čtených novinách asi není zásadní. Myslím, že když událost nějak doložitelně pravdivě popíše, nemělo by mu nic hrozit. Určitě by to snad nějaký právník posoudil.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 15.09.2007 22:56, Pro anonyma o žebříčku hodnot
anonym napísal:
pane Vaculík,
jestliže donedávna jsem měl pochybnosti o míře Vaší inteligence a o způsobu náhledu na svět, tak těmito výlevy, které zde předvádíte (nechci být sprostý, jen proto nepoužiji silnější výraz), jste mi dokonale odpověděl. Opravdu máte velmi ale velmi zjednodušený pohled na svět, Váš žebříček hodnot odpovídá opravdu 13-letému chlapci jak tady už někdo vtipně podotknul a zrovna tak Váš náhled na svět. Vaše zaslepená nenávist ke koncernovým vozům už vám dovoluje zmínit jejich špatné vlas...
Můj žebříček hodnot.
1) Nemuset se stydět za nic co dělám (tato diskuse je na samé hraně)
2) Nežít ve lži. (narozdíl od jiných zde jsem konkrétní osoba, nevymýšlím si příjmy)
3) Užít si života, může být velmi krátký a je jen jeden (nehodlám si ho proto kazit hondbou z penězi či splácením leasingu na vůz, který je na hranici mých finančních možností. Jsem příjmová skupina pro kterou je optimální volbou např. Kia Cee´d či Ford Focus a jsem s tím dokonale smířen, z nadšenectví mohu dát přednost starší a výkonnější či charismatičtější ojetině. Mnozí chudáci mých příjmů jezdí superbem, ale pak opravdu musí křečivotě držet šrajtovli a nepustit ani korunu navíc, nemohou si nikdy dovolit žádnou velkorysost).
4) Vzdělání a poznávání čehokoliv (tak, jako do aut, snažím se vidět i do celé řady jiných věcí, avšak jen těmi znalostmi o autech lze se slušně uživit).
A pak až ty další věci.
Věřím, že průměrný třináctiletý chlapec smýšlí podobně.
Nechme toho. Mojí autoritě jistě pořádně škodí matlat se tu v přízemním napadání a vy máte jistě lepší věci na práci, než číst moje příspěvky do diskusí. Samozřejmě budu rád, když zachováte přízeň technicky orientovaným článkům. Vozy koncernu VW jako příklady nevhodných postupů a špatných řešení z nich vymizí stejně jako z výrobních linek. Takovému VW Golf 1,4 TSI (90 kW) nemohu vytknout vůbec nic a třeba čtenáři auto-moto speciálu vědí, že tento model používám naopak jako etalon. Pro mne osobně je moc drahý, na druhou stranu nemohu říci, že za ty peníze nestojí.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Sobota 15.09.2007 23:14, RE: Pro anonyma o žebříčku hodnot
Martin Vaculík napísal:
Můj žebříček hodnot.
2) Nežít ve lži. (narozdíl od jiných zde jsem konkrétní osoba, nevymýšlím si příjmy)
3) Užít si života, může být velmi krátký a je jen jeden (nehodlám si ho proto kazit hondbou z penězi či splácením leasingu na vůz, který je na hranici mých finančních možností. Jsem příjmová skupina pro kterou je optimální volbou např. Kia Cee´d či Ford Focus a jsem s tím dokonale smířen, z nadšenectví mohu dát přednost sta...
Sorry, ale nechtěl by jste napsat článek a založit diskuzi na téma "Já Martin Vaculík"? Pokud by jste se pro to rozhodl, využijte prosím jiný web. Díky
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.09.2007 01:35, Anonym
anonym napísal:
Sorry, ale nechtěl by jste napsat článek a založit diskuzi na téma "Já Martin Vaculík"? Pokud by jste se pro to rozhodl, využijte prosím jiný web. Díky
Ne, napíši to sem. Bude pod tím hodně afektovaných reakcí, ale čtenost zaručena. Bohužel se k tomu dostanu asi až v důchodu. Do té doby mám mnoho důležitější práce.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.09.2007 10:30, RE: Pro anonyma o žebříčku hodnot
Martin Vaculík napísal:
Můj žebříček hodnot.
3) Užít si života, může být velmi krátký a je jen jeden (nehodlám si ho proto kazit hondbou z penězi či splácením leasingu na vůz, který je na hranici mých finančních možností. Jsem příjmová skupina pro kterou je optimální volbou např. Kia Cee´d či Ford Focus a jsem s tím dokonale smířen, z nadšenectví mohu dát přednost sta...
Je vidět, že když opadnou vášně, nemůže alespoň trochu soudný člověk cokoli namítat. To, že diskuze často sklouzne k osobním invektivám a supluje psychyatrickou terapii, je smutné. Takže nenechte se Martine otrávit, bylo by to škoda. Pro jistá emociální zaujetí mám pochopení, taky občas vypěním. A že Vám někteří vyčítají neobjektivitu? Nestrannost je záležitostí soudců... A někdy i fotbalových rozhodčích
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.09.2007 10:53, RE: Anonym
Martin Vaculík napísal:
Ne, napíši to sem. Bude pod tím hodně afektovaných reakcí, ale čtenost zaručena. Bohužel se k tomu dostanu asi až v důchodu. Do té doby mám mnoho důležitější práce.
myslím, že mnoho důležitější práce zřejmě nemáte pane Vaculík. Svědčí o tom už pouhá zkušenosti, že do této diskuse dál píšete ty svoje "slátaniny", které evidentně zajímají jel lidi, kteří mají ( pro mne nepochopitelně) dostatek času a energie na ně reagovat. I když musím uznat, že Vaše články jsou vždy tak evidentně vyhraněny, že dá práce se ubránit jakékoliv reakci.
Neupírám Vám vaše znalosti v oblasti automobilového průmyslu, které jsou nepopíratelně větší než kohokoliv jiného v této diskusi, ale je jasně vidět, že to je jediná oblast, ve které se vyznáte. Jinak jste uplně mimo. A i v těch autech jste sice znalý, ale absolutně neobjektivní.(váš mindrák z koncernu VW-Audi-Škoda,který čiší z každého vašeho článku,je již známý po celé republice). Je vrchol, když v odpovědi na článek pána, který kritizuje postup značkového prodejce LR uvádíte skutečnosti, jako že passat je nedotáčivý a škodovka nespolehlivá a touareg špatný. To už je dá se říct trapné pane.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.09.2007 11:23, RE: nepřekvapuje...
anonym napísal:
myšlena východoněmecká pobočka KGB....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.09.2007 11:23, RE: nepřekvapuje...
anonym napísal:
myšlena východoněmecká pobočka KGB....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.09.2007 11:31, RE: medializovat?
MHr napísal:
Také mi připadá popis celé události s prodejem a následným užíváním (nebo neužíváním) vozu přinejmenším neúplný, ale zaujal mě nápad medializovat celý problém. A to jinde než jen na internetu. Nevím jaký zájem by o to měla zmiňovaná televize, ale třeba by si mohl poškozený zaplatit inzerát v novinách. Už tak prodělal dost peněz, takže cena velkého inzerátu v nějakých renomovaných a hodně čtených novinách asi není zásadní. Myslím, že když událost nějak doložitelně pravdivě popíše, nemělo by mu ni...
Vše zdokumentované přeložit do angl,a šup s tím přímo výrobci...uplatnit eurogaranci....
Drahá auta jsou televizně zajímavá...,výrobce si po takové reklamě importéra podá...
V německu zastupuje motoristy ADAC,Autobild také už napsal lecos...,
Fakt o nebezpečnosti ,,pseudo nového vozu,,by měl zajímat ministerstvo dopravy- EU homologace,atd,těch cest je mnoho ,ale advokát je nutný...
Proto není špatné být klientem právní pojišťovny třeba DAS - ....
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.09.2007 11:32, Vážený pane Vaculíku
Vážený pane Vaculíku, vy nejste ani novinář, ani technik - vy jste komik. Už dlouho jsem se tak nenasmál při čtení Vašich příspěvků. Mohu Vás ubezpečit, že znám spoustu lidí, kteří v té, podle Vás zřejmě "prašivé", Fabii HTP jezdí, a kteří by mohli podle svých příjmů a postavení jezdit v úplně jiné kategorii vozidel. Leč jsou to lidé, kteří si nemusí nic dokazovat jako méně inteligentní jedinci, kterým peníze spadnou z ničeho nic do klína. Autora článku můžeme na jedné straně litovat, jak nalétl podvodníkům, na straně druhé je ale potřeba zdůraznit, že na tom nese sám značný podíl. Sám pracuji v jednom "zelenobílém domečku" a zákazníkům vždy nabízím možnost zaslání peněz pomocí účtu, i když se jedná o částky výrazně nižší, než je popsáno v článku. U částky kolem 2 mil. to považuji za nutné jak ze strany zákazníka (bezpečnost), tak autosalonu (falešné peníze atd.). Co se týká auta samotného - tloušťku laku není schopen zákazník-laik ohodnotit, ale kvalitu, barevnou jednotnost a probroušená místa snad ano - žádný korektní prodejce se nebude nikomu vysmívat, že si nové vozidlo detailněji prohlédne. Co se týká reklamací - neznám Land Rovery, tudíž nejsem schopen říci, jestli se jedná o sériovou nedokonalost nebo pouze o problémy na jednom konkrétním kusu. Obecně lze ale říci, že čím víc "složitostí" auto má, tím je pravděpodobnější, že může nastat problém. Pakliže bych skutečně potřeboval auto vhodné do terénu, tak bych ani minutu neváhal a z nabídky Roveru zvolil ne tak honosný, ale léty prověřený model Defender.

Na závěr bych Vás poprosil o jednu drobnost - přestaňte hodnotit charakter lidí podle toho, v jakém autě jezdí - opravdu neexistuje přímá úměra mezi inteligenci a velikostí vozu. Ale třeba na to časem příjdete sám...

S pozdravem Martin Štěpánek
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.09.2007 11:40, RE: Zamindrákovaní chudáci neraďte
Martin Vaculík napísal:
Krásně se nám tu kristalizuje povaha česká. Průměrný pilot Fabie HTP trpící mindrákem z drahých vozů, které ho denně stokrát předjíždějí zprava zleva, si ho má možnost vyléčit. Je to jako ta lidová píseň o pánech v krytém voze, na které taky někdy trhne, jednou se jim kolo zláme, jindy vůz se zvrhne. Teď jste všichni náramně chytří. Zejména mne rozzuřily tyto narážky na autora:
1) Že to moh tušit, když si takovou sračku kupoval: Proboha, jak mohl vědět, že si kupuje sračku? Když to auto bylo nov...
Zprava se předjíždět nemůže.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.09.2007 11:47, Je to zvláštní?
Každý se tady ohání co by jak udělal,ale ona praxe je vždy něco jiného,než být po bitvě generálem.Asi je to jen zjedušeně napsané,ale jasné je to až teď pisateli. Nekecejte,co by jste udělali předtím ,ale zkuste si vzpomenout na vlastní problémy,které se snažítě stěží řešit Vy.
P.S. Majiteli vozu: jen jděte do nich,argumentů máte slušnou spoustu.Nejlehčí cesta bude výměna za opravdu nový vůz,ale záleží vždy na domluvě a tady asi nefuguje.
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.09.2007 13:15, 99
tri...dva...
reagovať
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 16.09.2007 13:15, 100!!!!
..jedna...HURáááá 100 príspevkov
reagovať
  1 ... 4 5 6 ... 8

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všetky práva vyhradené.